Tenisky Converse Chuck Taylor All Star – 2090 Kč

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star – 2090 Kč Zdroj: Queens.cz

Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz
7
Fotogalerie

Queens představuje nejžhavější streetwear trendy na podzim a zimu

Móda je vrtkavá a každou sezónu nás překvapí něčím novým. Jestli chcete být v obraze a vědět, co bude nejvíc in v nadcházejících měsících, rozhodně čtěte dál. Po čem letos na podzim a v zimě sáhnout? To vám prozradí Daniela Bacíková, která vybírá ty nejlepší kousky pro český obchod s teniskami a streetwearem Queens.

Sportswear

Sport už je dlouhou dobu zdrojem inspirace pro návrháře po celém světě. Hranice mezi oblečením na sport a do města se pomalu stírají. Letos na podzim si tak můžete bez obav vzít oblíbené tepláky, obout tenisky, k tomu nahodit kabát a vydat se do světa. Důraz se klade na materiály, zpracování a celkový dojem. Pokud stále sbíráte odvahu vyrazit si ve všední den v technických legínách, doporučujeme vybírat sportovní věci, které mají „fashion“ nádech. Třeba kousek z adidas Originals Velvet packu - sice jsou to tepláky, ale sametové.

Tenisky

Se sportovním oblečením se na výsluní přirozeně dostalo i sportovní obutí. Tenisky už nebrázdí jen tartan nebo antuku, ale čím dál častěji i módní mola. A tak nám už dnes nepřijde zvláštní obléct si šaty, sukni nebo „smart“ pants a k tomu jednoduché sportovní boty. Velké brandy jako je Nike, adidas nebo Puma myslí na ženy a vyvíjí pro ně nejen jemné siluety v trendy barvách, ale i technologie, díky kterým uložíte podpatky hluboko do skříně. Pokud chcete tenisky jen opatrně ochutnat, zkuste legendární Chuck Taylor od Converse v nízké či vysoké variantě.

Underwear

V době, kdy se ve velkém nosí crop mikiny a průhledné topy, je potřeba brát spodní prádlo vážně. Doporučujeme hlavně kousky z dílny Calvina Kleina, Tommyho Hilfigera, nebo Stüssy. Všechny tyhle značky mají společné poznávací znamení: velká loga (další hot trend) a široké gumy. A pokud vás už nebaví bílá, černá a šedivá, najdete u nich i odstíny mint, navy a dokonce i červenou, kterou budeme v nadcházejících kolekcích vídat hodně často.

Technologie a funkčnost

Výrok, že pro krásu se musí trpět, už je v módním světě dávno pasé. Aspoň to ukazuje další nastupující trend, kterým je funkčnost. Netýká se to jen bot, ale i mikin a bund. Dostatečný vodní sloupec proti sněhu, nepromokavé zipy proti dešti, čepice z kvalitní vlny, která vám neukousne uši, a 100% bavlna, co zahřeje prsty, kotníky i lýtka. Ať už budete bojovat proti čemukoliv, se správnou technologií to zvládnete. A hlavně u toho budete dobře vypadat.

Visible brands

Byly doby, kdy byl v módě minimalismus. Jenže pak přišla velká loga a sesadila ho z trůnu. Jen všem pěkně ukažte, co (a hlavně od koho) máte na sobě. Trička s logem jsou základem šatníku. Najdete je v každé letošní podzimní a zimní kolekci. A protože se blíží zima, kupujte i crewnecky a hoodies. Stačí si jen vybrat oblíbenou barvu a brand, který budete rádi nosit na prsou.

Samet, velur

Kdo by nechtěl být sametově hebký? Předchozím sezónám dominovala inspirace devadesátkami, teď jsou naopak na vzestupu sedmdesátky, ve kterých kdysi kraloval velur. Nebojte se obléct vrchní i spodní část outfitu ze stejného materiálu. Tenhle trend nabízí třeba nová kolekce od Anny Mimieux nebo adidas Originals Velvet Pack. Obě najdete exkluzivně v Queensu.

Queens představuje nejžhavější streetwear trendy na podzim a zimu

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star – 2090 Kč
Tenisky Converse Chuck Taylor All Star – 2090 Kč | Zdroj: Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz | Zdroj: Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz | Zdroj: Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz | Zdroj: Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz | Zdroj: Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz | Zdroj: Queens.cz
Queens.cz
Queens.cz | Zdroj: Queens.cz