Terre de Lumiere, L'Occitane, 2490 Kč/90 ml

Terre de Lumiere, L'Occitane, 2490 Kč/90 ml Zdroj: archiv firem

Oui à l´amour, Yves Rocher, 1450 Kč/50 ml
Katy Perry INDI, 990 Kč/50 ml
Beyoncé Shimmering Heat, Eau de Parfum, 750 Kč/30 ml
Daisy Dream Kiss, Marc Jacobs, www.parfemy-elnino.cz, 1242 Kč/50 ml
...
6
Fotogalerie

Novinky v parfémech: Zahalte se do podzimní vůně dřeva a koření!

Na svěží a jemné květinové i ryze ovocné vůně bychom měly na pár měsíců zapomenout. Je čas přivítat na našem kosmetickém stolku těžší, kořeněné i orientální parfémy, které jsou pro podzim a zimu jako stvořené. Vybraly jsme pro vás naše favority!

Podzimní záplava květin

Vůně Marc Jacobs jsou proslulé originálním designem flakonků, do kterých se zamilujete na první pohled. A ani aktuální podzimní novinka není výjimkou. Na motivy typické pro toto období však zapomeňte, tuto vůni ovládly květiny. Provoňte své tělo vůní frézie a jasmínu, které se prolínají s netradiční kombinací rebarbory a cedru.Tohle je vůně jako stvořená pro romantický dárek, takže muži, pozorně si ji zapamatujte, Vánoce se blíží.

Daisy Dream Kiss, Marc Jacobs, www.parfemy-elnino.cz, 1242 Kč/50 ml
Daisy Dream Kiss, Marc Jacobs, www.parfemy-elnino.cz, 1242 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Esence slunečních paprsků

Když se den chýlí ke konci, obloha v Provence vzplane všemi odstíny zlaté barvy. Krása nabírá na intenzitě a ohromující podívaná dosahuje svého vrcholu. Nastává okamžik, kterému říkáme zlatá hodina. A právě tam vznikla inspirace pro novou vůní Terre de Lumière, která vás vrátí zpět na letní prosluněnou dovolenou, i když venku zrovna bude pod nulou a metr sněhu!

Terre de Lumiere, L'Occitane, 2490 Kč/90 ml
Terre de Lumiere, L'Occitane, 2490 Kč/90 ml | Zdroj: archiv firem

Každá žena je jedinečná

Zpěvačka Katy Perry se mimo hudby a módy věnuje také svým vlastním parfémům. Poslední z nich se jmenuje INDI a dominuje mu orientální švestka a italský bergamot. Kampaň zobrazuje pět jedinečných žen s různými životními příběhy, které pochází z odlišných prostředí. Tím chce Katy říct světu, že její nová vůně se hodí pro všechny ženy bez rozdílu věku nebo postavení.

Katy Perry INDI, 990 Kč/50 ml
Katy Perry INDI, 990 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Vůně plná ženskosti

Sophie Labbé, tvůrkyně parfému, popsala tuto vůni jako ztělesnění odvahy a vášně. Opět zde figuruje na podzim velmi oblíbený dřevitý tón cedru, tentokrát v kombinaci s tóny anděliky a tonkových bobů. Název parfému "Řekněte lásce ano" mluví za vše!

Oui à l´amour, Yves Rocher, 1450 Kč/50 ml
Oui à l´amour, Yves Rocher, 1450 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Novinka v řadě parfémů Beyoncé

Zcela nová vůně zpěvačky Beyoncé z kolekce Heat je inspirovaná tancem a světlem. Ucítíte v ní růžový pepř, okvětní pátky frézie, opojné aroma jasmínu, růže a konvalinky. Vznešený design flakonu, který vyjadřuje sexy propracovanost, a také příznivá cena vás určitě nadchnou.

Beyoncé Shimmering Heat, Eau de Parfum, 750 Kč/30 ml
Beyoncé Shimmering Heat, Eau de Parfum, 750 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem