L’OCCITANE

L’OCCITANE Zdroj: L’OCCITANE

L’OCCITANE
L’OCCITANE
L’OCCITANE
L’OCCITANE
L’OCCITANE
12
Fotogalerie

Krásná i na tenisovém kurtu: Tajemství krásné pokožky Petry Kvitové?

Petra je nejen úspěšnou sportovkyní, ale i půvabnou ženou, která o sebe ráda pečuje. Tenis na profesionální úrovni je velmi náročný, a proto si Petra ráda dopřává relaxaci a nechává se hýčkat svými oblíbenými výrobky od L’OCCITANE, které vozí všude s sebou.

Zeštihlující mandle

Výrobky z řady Mandle jsou opravdovým potěšením pro tělo i smysly. Krémová a hedvábně jemná textura se rychle vstřebává do pokožky a poskytuje jí dlouhotrvající pocit hebkosti.

„Propadla jsem její nezaměnitelné vůni. Navíc má tato řada také zeštíhlující a zpevňující účinky a zároveň perfektně hydratuje," říká Petra.

Spojení mandlového mléka a mandlového oleje pokožku hydratuje, vyživuje a zvláčňuje. Složení Zpevňujícího tělového krému Mandle, které kombinuje výtažky z jader vlašských ořechů a mandlí, přispívá k pružnosti pokožky a podporuje obnovu buněk.

„Do tohoto tělového krému jsem se skutečně zamilovala. Moje pokožka je po použití sametově hebká a vyživená.“

L’OCCITANE
L’OCCITANE | Zdroj: L’OCCITANE

Pečující bambucké máslo

Bambucké máslo je všeobecně známé díky svým neuvěřitelným vyživujícím vlastnostem. Proto ho má v oblibě také Petra:

„Bambucké máslo je opravdu všestranná ingredience, kterou používám velmi ráda, protože dokáže vyživit a chránit pokožku celého těla. Navíc je mi sympatické, že ji L´OCCITANE získává od žen z africké země Burkina Faso za podmínek Eco Fair Trade obchodu,“ dodává Petra.

Společnost L'OCCITANE nakupuje bambucké máslo přímo od žen z Burkina Faso, se kterými spolupracuje již od 80. let a za tu dobu se navýšil počet žen vyrábějících máslo ze 100 na 15 000.

„Moje ruce jsou mým nejdůležitějším nástrojem, a proto si je skutečně hýčkám. Krém na ruce s Bambuckým máslem nosím stále při sobě. Rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. A navíc moc krásně voní!“

L’OCCITANE
L’OCCITANE | Zdroj: L’OCCITANE

Beauty box podle Petry Kvitové

Petra miluje L’OCCITANE a vy můžete vyzkoušet její oblíbené výrobky ve speciální sadě za zvýhodněnou cenu. Limitovaná edice Beauty boxu podle Petry Kvitové je k dostání on-line i v prodejnách L’OCCITANE.

PÁR OTÁZEK PRO PETRU:

Petro, proč právě L’OCCITANE?

„Pro jejich nádherně voňavé výrobky mám již dlouhodobě slabost. Líbí se mi i filozofie značky.“

Které výrobky patří mezi vaše nejoblíbenější?

„Miluji Sprchový olej Mandle a Krém na ruce s Bambuckým máslem.“

Jaké je Vaše tajemství skvělé postavy?

„Sport, masáže a Zpevňující tělový krém Mandle.“

L’OCCITANE
L’OCCITANE | Zdroj: L’OCCITANE