Video placeholde

Ikonický Karl Lagerfeld: Prohlédněte si jeho novou podzimní kolekci

Módní značku KARL LAGERFELD asi není třeba představovat. Nese jméno samotného návrháře a v každé jeho kolekci je cítit jeho jedinečný a charakteristický styl. Z každého kusu oblečení vyzařuje vyváženost a ženský, mladistvý, klasický, ale elegantní nádech. Podzimní kolekce se točí kolem hlavních kousků, které v šatníku nesmí chybět, a které je možné různě kombinovat.

Základem této sezóny je nepochybně kožená bunda, která je střižena v mírně oversize velikosti. Výborně se k ní hodí bílá košile, která se v podzimní sezóně vyznačuje výraznými mašlemi a šňůrkami, které celý outfit dokonale zvýrazní jako třešničku na dortu.

,
, | Zdroj: KARL LAGERFELD

Lagerfeldův charakteristický styl se vyznačuje kontrasty. Dramatické, ale nositelné, šik, ale pohodlné. Klasické oblečení jako overaly, široké kalhoty, košile s volánky a saka jsou vyrobené z třpytivého materiálu, aby získaly moderní nádech.

Video placeholde

Při tvorbě podzimní kolekce se návrhář nechal inspirovat městem světel, Paříží. Jeho modely jsou zdobené typickými motivy, které jsou pro toto město charakteristické. Najít je můžete na tričkách, bundách, ale i na kabelkách. Určitě je z čeho vybírat.

Černá kabelka s motivem Paříže z podkolekce KARL IN PARIS, cena: 10 399 Kč
Černá kabelka s motivem Paříže z podkolekce KARL IN PARIS, cena: 10 399 Kč | Zdroj: KARL LAGERFELD

I když v celé kolekci dominují převážně černobílé kousky, které jsou typické pro tuto značku, najdete zde i paletu doplňků se světle růžovými akcenty s napodobením drahokamů a kovovými ozdobami ve zlatém tónu. Dále svůj outfit můžete oživit výrazným šperkem s portrétem samotného návrháře, ručně psaného podpisu návrháře nebo obličejem jeho světově známé kočičky Choupette. Avšak, zůstanete-li pouze u černobílé kombinace, budete určitě nepřehlédnutelná.

,
, | Zdroj: KARL LAGERFELD

Pokud jde o obuv, rozhodně musíte mít tuto sezónu tenisky. Nazouvací a šněrovací styly najdete v různém provedení, od metalické kůže po perlové cvočky, které jsou Karlovým uměleckým dílem. Vysoké boty jsou též základem, ať už jde o novou motorkářskou siluetu nebo verzi po kolena. Pro luxusní příležitosti samozřejmě nechybějí boty na podpatku s třpytivou povrchovou úpravou a cvočky s perleťovými aplikacemi, které ještě více zdůrazní ženskost a navíc budete i šik.