Parfémy Niche

Parfémy Niche Zdroj: el nino

Vůně Niche
Niche parfémy
Voňavky s příběhem
4
Fotogalerie

Okuste fenomenální niche parfémy. Že jste o nich ještě neslyšely?

Nejvzácnější suroviny, ruční výroba, omezený počet kusů. To je jen hrstka indícií, které napovídají, že kategorie tzv. niche parfémů skrývá opravdu nevšední vůně, které v běžné parfumérii jen tak neseženete. Proč jsou tak výjimečné? A kde je můžete sehnat?

Niche – luxus, který musíte poznat

Pokud jste o niche parfémech doposud neslyšeli, o hodně přicházíte! Právem jsou tyto vůně označovány spíše za malá umělecká dílka, která fascinují svým prvotřídním zpracováním a originalitou. Nemusíte být nutně parfémovým znalcem, abyste ocenili jejich vysokou kvalitu. Niche parfémy jsou tak odlišné – zcela se vymykají hlavním trendům či poptávce na trhu. Jsou spíše jakýmsi „haute couture“ mezi parfémy.

Ruční výroba a vzácné přísady

Ve složení niche parfémů naleznete jen ty nejvybranější a nejunikátnější suroviny z nejzazších koutů světa, které sice výrazně navyšují cenu těchto vůní, ale zároveň mají významný vliv na výslednou kvalitu a mimořádnou výdrž vůně, která vás tak bude těšit roky. Kde jinde naleznete ve složení oud z Laosu, vzácnou pravou ambru či kosatce z Grasse? Levné, syntetizované náhražky v niche parfémech nenaleznete.

Vůně s vlastním příběhem

Jen vůně v nás dokážou probudit i ty nejhlubší vzpomínky na okamžiky dávno zapomenuté. Výrazně ovlivňují naši náladu a dokážou vyzdvihnout i jedinečnost naší osobnosti. Ať již preferujete běžné mainstreamové vůně či hodláte okusit unikátní kouzlo niche parfémů, síla vůně je nedocenitelná. V niche parfémech však nalezneme i jejich vlastní tajemné příběhy s prožitky a mnohaletými tradicemi jejich tvůrců. Než spatří světlo světa nový niche parfém, může uběhnout i celé desetiletí.

Fenomenální výdrž a tradiční zpracování

V běžných sítích kamenných parfumériích byste niche parfémy hledali jako jehlu v kupce sena. V nabídce je mají pouze specializované módní domy. Tyto unikátní skvosty však můžete objevit i v tradiční online parfumerii Elnino.cz, která měla tu čest je zařadit do své nabídky. Mezi běžnými značkami tak na Elnino.cz naleznete i orientální krásky Amouage, vintage vůně Penhaligon´s, osobité příběhy vůní Serge Lutens či kolekce parfémů Armani Privé. Toužíte-li se odlišit a dodat svému osobitému stylu vydatnou dávku originality, dopřejte si kapku nefalšovaného luxusu s niche parfémem.