Rodarte

Rodarte Zdroj: profimedia.cz

Trendy vlasy 2021: Hlavně, aby byly přirozené, zdravé a lesklé!

Ano, víme, že ještě ani nezačala zima, ale někdy neuškodí podívat se trochu do budoucnosti. Obzvláště v letošním roce, který už by asi většina z nás měla ráda za sebou. 

Přirozená barva i účes

V důsledku karantény, různých opatření a celkové izolace bude v příštím roce na jaře v kurzu především přirozenost. Vrátit se ke své původní barvě, nebo pokud vás třeba trápí šediny, přiblížit se barvením co nejblíže ke své přirozené barvě. Stejně tak budou hitem rychloúpravy vlasů, žádné zdlouhavé kulmování ani narovnávání. Zkrátka jen lehké definování vašich vlasů pomocí šikovného kosmetického přípravku. Styl „vstala a šla“ je za dveřmi!

Další trendy najdete na dalších stránkách >>

Pokračování 2 / 4

Krátké mikádo

Pokud jste někdy toužila po krátkých vlasech, příští rok je pro velkou změnu jako stvořený. O slovo se totiž opět hlásí bob, tedy mikádo. A čím kratší, tím lepší. Vlasy vám klidně můžou končit těsně pod ušima. A že nemáte vlasy jako hřebíky? To vůbec nevadí! Jak už jsme psaly, v kurzu je přirozenost, a tím pádem i různě zvlněná mikáda.

Pokračování 3 / 4

Ofiny

A pokud není mikádo pro vás to pravé, co takhle ofina? Ofiny a patky všech délek a střihů se za pár měsíců vrátí na scénu! Zatím máte čas promýšlet, která by vám slušela nejvíce. Odvážná a hravá baby ofina končící vysoko nad obočím, vzdušná a prostříhaná rovná, nebo univerzální patka? Tipy, která ofina sluší kterému typu obličeje, najdete ZDE!

Pokračování 4 / 4

Super lesk

Jestli se vyplatí do nějakých kosmetických přípravků investovat, pak jsou to rozhodně ty vlasové. Příští rok totiž bude více než kdy jindy kladen důraz na zdravé, pevné a lesklé vlasy, které jdou ruku v ruce s trendem přirozenosti. Nebudete je ničit barvami ani žehlením, stačí o ně jen pečovat.

Tip: Pokud se delší dobu chystáte vyzkoušet přírodní vlasovou kosmetiku, je právě teď ideální doba začít. Její výsledky se totiž neprojeví hned (někdy dokonce vůbec), a tak se musíte připravit na mastnější vlasy. Ale kdy jindy tento test podstoupit než teď, kdy trávíme hodně času doma a venku nosíme čepici. Pokud vaše vlasy danou přírodní kosmetiku přijmou, na jaře budou jako ze škatulky!