.

. Zdroj: Pandora Jewelry ČR s.r.o.

.
2
Fotogalerie

Šperky nejsou jen prsteny, oslňte své okolí jedinečnými přívěsky a odhalte svou osobnost

Každá z nás je jedinečná a má osobní styl, který podtrhuje módními outfity, účesy či zářícími šperky. A nemusí to být nutně jen prstýnky či náramky. Své okolí můžete oslnit i různými přívěsky, kterými ozvláštníte své klenoty nebo doplňky.

Inspirací můžou být nové designové přívěsky z kolekce Pandora Moments, jež jsou vyrobeny z kovů vysoké kvality jako stříbro nebo zlato. Některé z nich jsou navíc obohaceny o různé druhy kamenů, například zirkony či pravé krystaly. Jiným symbolům zase dává lesk muránské sklo.

Stylové ozdoby přímo vybízí ke kreativnímu dotvoření vašich náušnic, náhrdelníků či náramků. „Svými přívěsky a způsoby, jakými je nosíme, zda na zápěstí, na šíji, v uchu nebo jinde, sdělujeme osobní příběhy,“ objasňují Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli, VP kreativní ředitelé společnosti Pandora.

Nové způsoby nošení přívěsků

Tvůrci ale mysleli i na další způsoby nošení přívěsků. Proto v kolekci Pandora Moments najdete i přívěsky, které se nenosí na těle. Vybírat můžete z klíčenek uzpůsobených pro zavěšení přívěsků či kruhových přívěsků, kterými ozdobíte vaši kabelku nebo pásek od kalhot či šatů. A i v tomto případě můžete na kruhový přívěsek zavěsit další přívěsky od Pandory. Vaše osobnost tak bude pro okolí čitelná i z jiného úhlu než byla dosud zvyklá.

.
. | Zdroj: Pandora Jewelry ČR s.r.o.

Noste symboly své osobnosti

Pro snazší výběr jsou jednotlivé designové přívěsky zahrnuty do tematických kategorií: láska, rodina a přátelé, symboly a barvy, cestování a národní ikony, příroda a nebe, zvířata a mazlíčci, příležitosti a oslavy, záliby, královské motivy a Pandora friends.

Vybrat si tak můžete například z klasických symbolů, jako je srdce v různých variacích (klasické, filigránové či několik srdcí zapletených do sebe), třpytivý křížek, znamení zvěrokruhu nebo čtyřlístek.

.
. | Zdroj: Pandora Jewelry ČR s.r.o.

Nechybí ani originální a netradiční motivy jako ochranná ruka Fatimy, horkovzdušný balon, hvězdice či malířská paleta. Vyjádřit lze také lásku ke zvířatům, a to nejen ke kočkám a psům. Vaše zápěstí nebo doplňky může zdobit i mořská hvězdice, sova nebo plameňák.

Šperky pro každého

Součástí kolekce Pandora Moments jsou ale i hotové klíčenky a šperky, které můžete ozdobit již zmíněnými visacími přívěsky ze stejnojmenné kolekce. Dejte prostor své kreativitě a ukažte svému okolí, jaká doopravdy jste.

.
. | Zdroj: Pandora Jewelry ČR s.r.o.

www.pandora.net/cs-cz/collections/pandora-moment

sir