.

. Zdroj: Český národní podnik, s.r.o.

Připravte svou pleť na podzim

Během léta jsme načerpávali sluneční záření a teplo plnými doušky, dopřávali pleti dostatek výživy díky šťavnatému a chutnému ovoci nadupanému vitamíny a hýčkali ji blahodárnými účinky mořské vody. Chcete si zářivou a zdravě vypadající pokožku udržet co nejdéle? Dopřejte ji pořádnou dávku vitamínů a antioxidantů a připravte ji na podzim díky kvalitním kosmetickým přípravkům.

Sáhněte po nové limitované kolekci Lípa od české značky Manufaktura, která posílí vaše ruce, opečuje unavené rty a doslova napumpuje hydratací vyčerpanou pokožku. Proč lípa? Tento nádherný národní strom nám nejen připomíná naše tradice, ale výtažky z lipových květů jsou navíc velmi prospěšné k péči o tělo. Právě blahodárné výtažky z lipových květů napomohou hebké, hydratované a mladistvé pleti a pokožce a zaručí jim náležitou ochranu, tolik potřebnou v chladných měsících. Péči Vám zpříjemní exklusivní hřejivá vůně s tóny lipových květů, která doprovází všechny kosmetické přípravky a taktéž jedinečný prvorepublikový design.

.
. | Zdroj: Český národní podnik, s.r.o.

Naše tipy na lipové produkty, které si k podzimní péči o pokožku zamilujete:

Pro krásné ruce

V chladných měsících bývá pokožka rukou často vysušená, přecitlivělá, trpící pocitem napnutí. Udržet své ruce krásné přitom nemusí býti zvláštním uměním. Vyzkoušejte Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem. Jedinečná receptura tohoto krému, bohatá na účinné přírodní ingredience, je napomůže zanechat svěže mladistvé, hebké a náramně provoněné. Poskytne jim navíc potřebnou ochranu před nepřízní počasí.

Nezapomínejte na rty

Hezké pěstěné rty jsou okrasou každé ženy. Chladné a sychravé podzimně-zimní měsíce však mohou způsobit jejich vysušení či dokonce až bolestivé popraskání. Je tedy žádoucí, věnovati jim náležitou pozornost. Přírodní balzám na rty s hydratačním a zjemňujícím výtažkem z lipových květů, včelím voskem, zvláčňujícím meruňkovým olejem, bambuckým máslem a vitamínem E je tou ideální péčí, která poskytne rtům znamenitou regeneraci, potřebnou výživu a ochranu. Vaše rty Vám poděkují, budete-li je pravidelně touto blahodárnou přírodní pomádou hýčkati.

Zahřejte se zevnitř

Vyzkoušejte náš tip na hřejivý nápoj z lahodného lipového sirupu. Hřejivý nápoj lahodné chuti, ideální v sychravých dnech, připravíte v cuku letu pouhým zředěním lipového sirupu horkou vodou (80°C) a dochucením šťávou z citrónů. Přidají-li dospělí kapku rumu, posunou chuť nápoje na další úroveň…

Limitovanou kolekci Lípa seženete v prodejnách Manufaktura a na www.manufaktura.cz.