...

... Zdroj: el nino parfum

...
...
...
...
5
Fotogalerie

Ozdobte letošní jaro novou vůní. Známe ty nejlepší

Jarní atmosféra má v sobě velkou dávku radosti, optimismu i nadšení. Rozkvétají stromy i květiny, sluneční paprsky jsou čím dál hřejivější a ve vzduchu visí příslib blížících se letních dovolených. Nalaďte se na vlnu úžasné nálady s některou z těchto jarních vůní. Anebo je rovnou vyzkoušíte všechny?

Lákavé toskánské slunce

Vydejte se na romantickou procházku sluncem zalitými uličkami italské Florencie a půvabného Toskánska. Vaším doprovodem bude parfémovaná voda Roberto Cavalli Florence Amber. Nechte se zlákat návykovou vůní medu a citrusů a zapomeňte na každodenní starosti. Vaše cesta začne v ovocném sadu plném zrajících citronů a mandarinek a povede vás cestou ve stínu vzrostlých cypřišů. Vzápětí odněkud ucítíte kašmírové dřevo, rozkvetlé gardénie a sladké kdoule. V základu vůně se snoubí svůdné pačuli s lahodným medem. Smyslná parfémovaná voda reprezentuje ženskou krásu a osobitost.

...
... | Zdroj: el nino parfum

Ovocný koktejl z plážového baru

Přestože toaletní voda ESCADA Miami Blossom přišla na trh uprostřed zimy na přelomu loňského a letošního roku, představuje jednu z nejpovedenějších esencí léta, slunce a plážových radovánek. Zavřete oči a představte si horký bílý písek, tiché šplouchání mořské vody a vůni ovocných koktejlů. Možná cítíte právě borůvky, melouny a mandarinky, které tvoří i úvodní tóny vůně Miami Blossom. Postupně je doplňuje ananas a bílé květy a ve smyslném základu se představuje neodolatelná kombinace pižma, santalového dřeva a ambroxanu. Přeneste se s touto toaletní vodou na překrásnou pláž, kdykoliv budete chtít!

...
... | Zdroj: el nino parfum

Svěží vůně pro vás i vašeho partnera

Hledáte letní unisexovou vůni, kterou s vámi může používat i váš partner? Pak si nenechte ujít zbrusu novou toaletní vodu CK One Summer 2019. Moderní aromaticko-akvatická kompozice se bude líbit zejména mladistvě a dobrodružně smýšlejícím párům. Vůni otevírají vodní tóny inspirované oblíbenou Modrou lagunou na Islandu. Následuje je nezaměnitelné aroma zeleného čaje matcha a v základu nastupují akordy dřeva naplaveného na mořské pobřeží. Vyzkoušejte osvěžující toaletní vodu CK One Summer 2019 v originálním flakonku, který si můžete sama vyzdobit přiloženými samolepkami.

...
... | Zdroj: el nino parfum

Něžné květinově-ovocné objetí

Toaletní voda Chanel Chance Eau Tendre není ve světě parfémů žádným nováčkem, vždyť byla představená už v roce 2010. Velmi jemný závoj květin a ovoce si od té doby zamilovaly miliony žen. Podtrhněte svůj ženský půvab a šarm elegantní vůní, v níž se skrývá skutečná podstata ženskosti. Růžový flakon v sobě ukrývá křišťálově čistou vůni, která si vás získá již po prvním přičichnutí. Úvodní kombinaci svěžích grapefruitů a sladkých kdoulí střídá květinová náruč plná jasmínů a hyacintů. Svůdné základní tóny ambry, pižma, kosatce a cedru ucítíte ještě dlouhé hodiny po nanesení vůně. Neuvěřitelná lehkost a svěžest je ideální nejen pro jarní období.

...
... | Zdroj: el nino parfum