.

. Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Olivová regenerace pro pokožku a vlasy od Ziaja

Olivový olej provází lidstvo celou jeho historií a je nenahraditelný jak při vaření, tak v kosmetice. Získává se lisováním ze zralých oliv a je bohatým zdrojem vitamínů a kyseliny linolové. Díky tomu vyživuje, regeneruje a hydratuje pokožku.

Ideálním pomocníkem pro regeneraci pokožky je proto kosmetika Ziaja s olivovým olejem. Přináší úlevu podrážděné a suché pokožce, chrání jí před všemi nepříznivými vlivy a je vhodná pro děti i dospělé.

Buďte svěží celý den

Po ránu je nejlepší začít sprchovým gelem s olivovým olejem, který je nanejvýš jemný a pro celou rodinu, vhodný pro děti od 3 let. Mycí složky rostlinného původu vytváří jemnou pěnu a účinně očistí Vaše tělo a v neposlední řadě vás potěší příjemnou vůní.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Po čem sáhnout na konec? Olivové tělové máslo, které je obohaceno kyselinami omega-3 a omega-6, zajišťuje silnou regeneraci pokožky a přímo blahodárně účinkuje na suchou pokožku. Tělové mléko s olivovým olejem má trochu lehčí složení a vstřebává se kratší dobu a je vhodné pro kojence a děti od 6 měsíců. Hlavním účinkem je zvlhčení, vyhlazení a zjemnění suché pokožky.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Regenerace vlasů s olivovým olejem

Nejkrásnější ozdobou a snem každé ženy jsou zdravé a lesklé vlasy. Olivový olej je vhodný pro všechny typy vlasů, které potřebují regeneraci, zejména suché, křehké nebo poničené. Řešením je olivový regenerující šampon na vlasy, který posiluje přirozený objem vlasů a obnovuje zdravý vzhled. a hydratuje i velmi suché vlasy. Obsahuje močovinu a provitamin B5, které zajišťují pozoruhodný hydratační účinek i pro velmi suché vlasy. Šampon doplňte olivovým regeneračním kondicionérem, který má zesílený vyživující účinek, usnadní rozčesávání a sníží elektrizování. Nejintenzívnější účinek přináší olivová regenerující maska na vlasy, která vlasy hloubkově regeneruje bez zbytečného zatěžování.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Když pokožka trpí

Naše ruce jsou částí těla, která stárne nejrychleji. Dostávají zabrat každý den, obzvlášť, pokud je často máčíme. Jak je uchovat stále mladistvé? Používejte pravidelně vyživující krém na ruce s olivovým olejem. Po nanesení zůstává pokožka vyživená a sametově hladká. Kromě toho dokonale ochrání dlaně a nehty.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

A pokud je naše kůže dehydratovaná až rozpraskaná? Pomůže mast s olivovým olejem. Díky vysoké koncentraci ji můžete nanést na postižená místa také jako obklad. Navíc je dostatečně jemná, aby ji mohly používat i děti už od 3 měsíců.

Vyzkoušejte blahodárné účinky olivového oleje a zvolte si řadu Ziaja olivový olej jako svého stálého pomocníka v péči o zdravou pokožku. Po zimě vám za to určitě poděkuje!