.

. Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Objevte účinky kozího mléka a tajemství Kleopatry

Legendární očistný rituál Kleopatry byl založen na koupeli v kozím mléce. Legenda praví, že po takovém ošetření vypadala pokožka egyptské královny zářivě rozjasněná a mimořádně jemná.

Je dobré vědět, že kozí mléko je blahodárně výživné a velmi zdravé. Obsahuje vzácné minerály a je plné vitamínů. Přírodní tuky, obsažené v kozím mléce, velmi příznivě působí na pokožku a vlasy. Výrazně zlepšují zvlhčení pokožky a hebkost vlasů. Kozí mléko je výborným zdrojem proteinů, které jsou hodnotné pro pokožku. Právě skvělé hydratační a regenerační účinky kozího mléka v sobě dokonale kombinuje kosmetikaZiaja kozí mléko.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Dopřejte pleti pořádnou dávku hydratace

Výrobky, založené na komplexu složek kozího mléka jsou určené pro suchou pokožku, náchylnou k vráskám nebo citlivou pokožku. Po intenzivním dni, kdy se chcete cítit stále energicky a vypadat dobře, bude Vaše pleť bude vděčná za dvoufázový odličovač kozí mléko, který odstraňuje i vysoce krycí make-up bez tření pokožky. Změkčovadla obsažená v duo-receptuře účinně řeší i voděodolné kosmetické přípravky. Vaše pokožka by měla být očištěna od všech nečistot, nyní je třeba vylepšit její tón. Obě tyto věci můžete provést najednou pomocí produktu 2 v 1 mléko & tonik z řady kozí mléko.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Správně opečovávaná pleť je jemná a sexy

Vaším každodenním rituálem se pak může stát noční krém kozí mléko s vitamínem E. Olejová hustá receptura poskytuje pokožce nejvyšší úroveň regeneračních, výživných a vyhlazujících účinků. Ráno můžete sáhnout po denním krému kozí mléko. Bohatá krémová emulze intenzivně a dlouhodobě zvlhčuje pokožku a zklidňuje podráždění. Lze ho použít tako jako základ pod Váš make-up. Pokud potřebujete vyšší ochranu před UV zářením pro zabránění fotostárnutí pleti, vyberte si kozí mléko koncentrovaný denní krém SPF 20. Přestože má vysokou koncentraci UV filtrů, má lehkou konzistenci a můžete jej použít jako základ pod make-up. Nezapomeňte chránit citlivou pokožku kolem očí očním krémem kozí mléko, který dokonale vyhlazuje drobné vrásky a zlepšuje její pružnost.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Zavlažujte důkladně i tělo po koupeli

Ve sprše si můžete dopřát relaxaci s tělovými produkty Ziaja kozí mléko. Bohatá pěna krémového sprchového mýdla vás důkladně očistí a poté se už můžete zahalit do smyslné a jemné vůně tělového mléka. Potřebuje vaše pokožka opravdu intenzívní výživu a vyhlazení? Řešením je hutná a bohatá konzistence tělového másla kozí mléko s obsahem prospěšných omega 3 a 6 mastných kyselin. A vysušené pokožce rukou nejen v zimě poskytne okamžitou úlevu krém na ruce a nehty. Tento bohatý krém Vás okouzlí už při nanášení pocitem okamžité úlevy od suché pokožky. Velmi rychle se vstřebává, okamžitě a účinně regeneruje suché ruce a posiluje nehty.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Vlasům intenzivní regeneraci

Trápí vás, že jsou vaše vlasy poškozené, suché, matné nebo poničené častými kadeřnickými procedurami? Šampon kozí mléko a kondicionér s keratinem obnovují poškozená vlasová vlákna. Vaše vlasy zregenerují a vrátí jim zdravý lesk. Pro silnější účinek naneste masku na vlasy. Intenzivně působí díky vysoké koncentraci účinných látek, aniž by vlasy zatěžovala.

Nechte na sebe působit komplex složek kozího mléka a můžete se cítit jako moderní Kleopatra!

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz