Odličovací želé 3v1 a Odličovací micelární voda 2v1

Odličovací želé 3v1 a Odličovací micelární voda 2v1 Zdroj: YVES ROCHER spol. s r.o.

Objevte sílu oceánu v nové řadě produktů pro čištění pleti

Čištění a důkladné odličování pleti ráno i večer je jedním z nejdůležitějších kroků v naší beauty rutině. Zvolit ten správný produkt nikdy nebylo snazší. Francouzská značka Yves Rocher přichází s novou řadou péče o pleť, z níž si vybere každý bez ohledu na věk, typ pleti a její potřeby nebo vkus. Všechny obsahují aktivní látky rostlinného původu z Bretaně.

Svěží a zdravím zářící pleť je přáním mnoha z nás. Nicméně rychlý životní styl, nadmíra stresu nebo nesprávná životospráva nám v cestě za tímto cílem může házet klacky pod nohy. Pleť vlivem negativních faktorů nemůže správně fungovat, je mdlá, unavená a ztrácí hydrataci. Je třeba volit takové produkty, které pomohou pokožce znovu se nadechnout.

.
. | Zdroj: YVES ROCHER spol. s r.o.

Síla oceánu pro vaši pleť

Experti na výzkum rostlinné kosmetiky Yves Rocher se inspirovali čisticí silou oceánu a jako účinnou látku pro novou řadu PURE ALGUE vybrali mikrořasu Tetraselmis pěstovanou udržitelným způsobem na pobřeží Bretaně. Tato rostlinka plave na hladině oceánu a produkuje kyslík, má neobyčejné antioxidační a okysličující schopnosti speciálně vhodné pro pleť, které chybí hydratace.

Protože každá z nás je jiná a má jiné potřeby a preference, tak i řada PURE ALGUE nabízí hned několik produktů a textur. Sáhnout můžete po Odličovací micelární vodě, Okysličující čisticí pěně nebo třeba Odličovacím želé 3v1 . Želé má úžasnou texturu, která připomíná mořskou pěnu a spojuje účinnost odličovacího oleje a svěžest čisticího gelu. Pečlivý výběr aktivních složek s respektem k pleti i životnímu prostředí umožňuje šetrné čištění obličeje i očního okolí. Důkladně odstraní i voděodolný make-up a pleť zanechá čistou, jemnou a hydratovanou.

Odličovací želé 3v1 a Odličovací micelární voda 2v1
Odličovací želé 3v1 a Odličovací micelární voda 2v1 | Zdroj: YVES ROCHER spol. s r.o.

Objevte i další řady pro čištění a odličování s organickou mátou, měsíčkem, chrpou nebo heřmánkem pro mastnou a problematickou, zralou i citlivou pleť.

Video placeholde