.

. Zdroj: Yves Rocher

Jen denní krém nestačí. Osvojte si beauty rituál a těšte se z pevné a mladistvé pleti

Neexistuje jednoznačná odpověď na to, kdy je nejvyšší čas začít používat péči o pleť s účinkem proti projevům stárnutí. Rozhodně ale platí, že prevence je lepší, než následný boj s vráskami a ochabující pletí. Experti značky Yves Rocher se inspirovali v přírodě a vyvinuli novou revoluční řadu pro omlazení pleti s názvem Lifting Végétal.

Dokud jsme mladé, pleť si vystačí s denním krémem coby jediným produktem péče o pleť na naší kosmetické poličce. S přibývajícím věkem, často už od 25 let, začíná ale docházet k povolování kontur obličeje, původní harmonický tvar se postupně vytrácí, naopak se objevuje druhá brada a pleť ztrácí pružnost. To všechno vede k tomu, že působíme starším a unaveným dojmem.

Síla přírody ve vaší koupelně

Pro řešení ale nemusíme chodit daleko. Stačí se inspirovat v přírodě. Ta ve spojení s vědou umožňuje uspokojit všechny potřeby a touhy krásy a mladistvé pleti. Experti společnosti Yves Rocher, která má svůj původ ve francouzském La Gacilly, objevili výjimečnou sílu rostliny, která je běžně považována za trávu nebo dokonce plevel. Zběhovec plazivý, jak zní jeho název, obsahuje jedinečnou aktivní složku – rostlinný kolagen, který dodává buňkám energii a posiluje strukturu pleti.

.
. | Zdroj: Yves Rocher

Beauty rutina je základem úspěchu

Nová řada Lifting Végétal je vhodná pro každý typ pleti, která začíná ztrácet elasticitu a potřebuje zpevnit. Aby byl efekt účinný a co nejvíce viditelný, zahrňte do své péče nejen Denní a Noční zpevňující péči, ale také Vysoce koncentrované zpevňující sérum, které účinky krémů znásobí, a Zpevňující péči o okolí očí. Jen pravidelnost a důslednost vede k rychlým a udržitelným výsledkům. Každé ráno a večer důkladně vyčistěte pleť, lehce vmasírujte sérum a naneste krém. Citlivému očnímu okolí dopřejte speciální péči, protože právě tady je pokožka nejtenčí a nejvíce inklinuje k tvorbě vrásek

Co ještě dělat pro vypnutou pleť a pěkně tvarovaný obličej?

Kvalitní rostlinná péče o pleť zvládne takřka zázraky, pomoct jí ale můžete i díky jednoduchým obličejovým cvikům. Návodů a inspirace, jak na to, najdete na internetu spoustu. Jednoduchý tip pro pevné líce: nafukujte střídavě levou a pravou tvář. Opakujte každý den 10x.