.

. Zdroj: ORIFLAME CZECH REPUBLIC

Jaro se hlásí o slovo. Zahalte se do vůně s květy pomerančovníku a kamélie

Příchod jara máme spojený s tím, že vše nabírá na tempu a ožívá. Stejně tak, jako měníme náš šatník, je třeba sáhnout i po svěží vůni. Těžší a kořeněné parfémy proto odložte a vsaďte na svěží tóny. Ráda se obklopujete něčím výjimečným? Oriflame k příležitosti 45. výročí značky Giordani Gold připravil dlouhotrvající parfém Giordani Gold Essenza Blossom, který je spojením toho nejluxusnějšího a nejkvalitnějšího, co značka nabízí. Při vývoji složení parfému se parfuméři inspirovali složením růžového zlata.

Vůně hraje v našich životech významnou roli. Životního partnera si volíme podle toho, jak nám "voní" a dobré jídlo rozpoznáme podle šířícího se aroma v kuchyni. I parfém, který používáme o nás hodně napoví. Vybíráme si ho podvědomě a okolí prozradí hodně o našich tajných snech a touhách a o tom, jaké jsme ve skutečnosti.

Parfém zrozený z kvality

Ikonická prémiová značka Giordani Gold nám zpříjemňuje život již od roku 1976 nejen svými parfémy, ale i dekorativní kosmetikou. Je spojením pečlivě vybíraných ingrediencí s citem pro detail. Již v roce 2015 uvedla na trh prémiovou parfémovanou vodu Giordani Gold Essenza, která ženy okouzlila nejen skvělou vůní, ale i designovým flakonem. Při příležitosti 45. výročí značky se Oriflame rozhodl povýšit své vůně na dokonalost a představuje parfém Giordani Gold Essenza Blossom. Spojení dokonalé vůně nejvyšší kvality a luxusního flakónu, který je ozdoben pravým růžovým zlatem.

Královský květ pomarančovníku

Podobně, jako růžové zlato vzniká spojením zlata, stříbra a mědi, i vůně parfému Giordani Gold Essenza Blossom je složena ze tří nádherných květů ̶ akordu kamélie (reprezentuje měď), sambackého jasmínu (stříbro) a pomerančovníku (žluté zlato). Právě květy pomerančovníku, které tvoří srdce parfému, si vybrala i královna Viktorie v den svého sňatku s princem Albertem ještě v roce 1840. Nejenže byly součástí její svatební kytice, ale větvičky květů pomerančovníku lemovaly i její svatební šaty a byly součástí svatebního věnce, který měla ve vlasech. Není divu, že květ pomerančovníku zaujal tvůrce Oriflame parfémů natolik, že je srdcem a duší všech parfémů značky Giordani Gold.

.
. | Zdroj: ORIFLAME CZECH REPUBLIC

Jak správně rozvinout vůně parfému

Teplá zákoutí našeho těla

Aplikace parfému na papírky značně zkresluje skutečnou vůni. Měli byste jej aplikovat vždy na tzv. pulsní body (dekolt, zápěstí, předloktí a za uši), abyste zjistili, jak voní po reakci s kůží. A proč právě na tato zákoutí? Kůže je zde velmi tenká a více vnímá pulzující krev, proto se na ní parfém lépe rozvine.

Otírání zápěstí? Zažitý prohřešek

Parfém sice lépe reaguje na teplé pokožce, neznamená to však, že je potřeba tomu dopomáhat otíráním zápěstí. Parfém tím zbytečně zahřejete a vůně, které se mají rozvinout, postupně vyprchají.

Na dobré se vyplatí počkat

A tak i parfém potřebuje svůj čas. Po pár sekundách cítíte pouze tóny „hlavy“ a až později se rozvine „srdce“ a základ, které jsou při výběru vůně směrodatné. Přibližně po 15 minutách můžete zhodnotit, zda je daný parfém pro vás ten pravý. A jakto, že na každém voní parfém trochu jinak? Mohou za to chemické reakce našeho těla – teplota, pH pokožky, pot a také hladina hormonů.

Novinka: parfém Giordani Gold Essenza Blossom, 50 ml

Šperky už dávno nejsou jen na ozdobu, jako šperk můžete i vonět. Dva renomovaní parfuméři, Fabrice Pellegrin a Daphne Bugey, totiž spojili své síly a vytvořili skutečný klenot mezi vůněmi. Nechali se inspirovat růžovým zlatem, které se skládá ze zlata, stříbra a mědi. Tyto tři kovy růžového zlata jsou v parfému reprezentovány třemi nádherně vonícími květy pomerančovníku, sambackého jasmínu a akordu kamélie. Květinová kombinace je doplněna o tóny vanilky, čímž vznikla nezaměnitelná vůně připomínající pravé růžové zlato. Tím je k příležitosti oslav 45. výročí značky Giordani Gold zdoben i designový flakón parfému. Dopřejte své osobnosti prostor vyniknout skrze nadčasově elegantní vůni, která v ženách podtrhuje vášeň a smyslnost.

.
. | Zdroj: ORIFLAME CZECH REPUBLIC

Cena: 1 099 Kč (do 03.05.2021 za zvýhodněnou cenu 699 Kč)

K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz