.

. Zdroj: el nino parfum, s.r.o.

Hýčkání a zkrášlování – dokonalá kombinace k sychravému podzimu

S podzimem přichází období studených rán, sychravých dní a nádherně zbarvených stromů, které hrají všemi odstíny oranžové. I přes nepřízeň počasí je potřeba, abychom si i v tomto období dokázali udělat radost, odpočinout si a poděkovat svému tělu za nepřeberné možnosti, které nám poskytuje. Že nevíte, jak to udělat? Rádi vám poradíme!

Start a cíl se nemusí lišit

Pojďme postupovat od rána do večera. Při péči o pleť je tato rutina v určitých krocích podobná, někdo by dokonce řekl stejná. Klíčem k úspěchu je pravidelné a důkladné čištění pleti. Můžeme se tu bavit o odlíčení, nebo o ranním čištění pleti, které má za úkol odstranit přes noc vyloučené škodliviny, jež byly v naší pleti usazeny. K takovému důkladnému vyčištění vám pomůže kartáč od Gabriella Salvete. Jako pomyslnou třešničku na dortu při hýčkání si můžete dopřát 15 minut relaxu a intenzivní výživy v podání masky 15 minutes sheet mask. Pro podpoření účinků všech pečujících přípravků je dobré použít před líčením primer, který pleť ochrání a prodlouží výdrž vašeho podzimního looku.

Oči, brána do duše

S podzimem se také nabízí všemožná kreativní nálada. Tvoříme nejrůznější barevné dekorace, své byty halíme do oranžové, na dveře věšíme věnce s kaštany, barevnými listy a šípky. Proč nebýt kreativní i při klasickém denním líčení? Naše nejoblíbenější řasenky jsou z řady GABY 100%. Tyto řasenky jsou dostupné v mnoha provedeních a nabízí nepřeberné množství účinků a výhod.

.
. | Zdroj: el nino parfum, s.r.o.

Co by to však bylo za kreativitu, kdybychom se odbyli jen běžným nanášením řasenky. Paletka 10 očních stínů v sobě ukrývá poklad. Co jiného to může být, když k sobě všechny odstíny perfektně ladí a mohou se všelijak kombinovat a vrstvit. Dokonale drží, a tak si můžete i s výraznějším zemitým podzimním líčením očí užít den bez starostí, jestli se stíny náhodou nerozmažou.

Detail, bez kterého není podzim podzimem

Perfektně upravené nehty. Prosté a jednoduché. S Gabriellou Salvete i velmi dlouho držící. Sáhněte po zemitých barvách jako je tmavě zelená v kombinaci s nude hnědou nebo vínovou. Ani výraznou oranžovou nic nezkazíte. Při správném postupu máte téměř jisté, že ani po 3 dnech si nebudete muset nehty opravovat a znovu lakovat.

.
. | Zdroj: el nino parfum, s.r.o.

Plánované novinky

S podzimem přijdou také novinky v podobě nových korektorů nebo paletek očních stínů. Chcete-li navnadit na maličko vzdálenější budoucnost, věřte, že Gabriella Salvete začátkem příštího roku oslní své zákaznice a péče o pleť bude mnohem komplexnější. Jeden čas už tyto produkty byly v prodeji. Prošly však renovací a velikým rozšířením. Sledujte webové stránky elnino.cz a věřte, že je na co se těšit! Víc vám prozatím prozradit nemůžeme, ale bude to velkolepé.

.
. | Zdroj: el nino parfum, s.r.o.