....

.... Zdroj: Bioderma

Jak se krásně a hlavně bezpečně opálit?

Sluneční paprsky nám přirozenou cestou zajišťují dostatek vitamínu D, který je spojen s funkcí mnoha orgánů včetně centra pro úpravu nálady! V pohodové náladě přistupujeme k životu s nadhledem a je pro nás snazší nenechat se vykolejit. Sluneční paprsky mají bezpochyby blahodárné účinky na naše zdraví a teď, když přichází dny strávené u vody, nabízí se mnoho otázek ohledně bezpečného opalování. Jak nechat sluníčko dělat svojí práci a zároveň předejít spáleninám?

Buďte se sluncem zadobře

Pokud se rozhodneme být celý den na slunci, měli bychom najít vhodnou péči, která zaručí, že se naše tělo patřičně připraví. Hledáte-li skutečně bezpečný způsob, vsaďte na vnitřní výživu. Kapsle Photoderm BRONZ Oral působí proti volným radikálům, obsahují vitamíny E, C, Omega-3 mastné kyseliny a měď. Všechny tyto složky dohromady podporují vznik přirozeného opálení a dokonce prodlužují jeho trvání.

....
.... | Zdroj: Bioderma

Záření pod kontrolou

Sluneční paprsky nejsou náš nepřítel a není potřeba se obávat, že půl hodinka na sluníčku jakkoliv uškodí našemu zdraví, je tomu právě naopak. Nicméně celé dny se opalovat u vody, po dlouhé zimě, to bývá pro kůži šok. Pokud se rozhodneme používat kvalitní krémy a tím dodávat tělu potřebné vitamíny i minerální látky, uděláme jedině dobře. Ale pozor, laciné přípravky jsou plné chemie a nezapomínejme, že kůže je největší orgán našeho těla!

Řešíte-li, jak se rychle a bez obav opálit, sáhněte po produktu Photoderm BRONZ SPF 30 (sprej nebo suchý olej), který umí podpořit vznik krásného a naprosto přirozeného odstín™, který dokáže spolehlivě ochránit DNA kožních buněk a bojovat proti stárnutí, nabízí bonus navíc - aktivuje, zintenzivňuje a dlouhodobě prodlužuje přirozený bronzový tón pokožky a hodí se i pro všechny typy citlivé pokožky.

....
.... | Zdroj: Bioderma

Přes oběd raději vystřídejte sluníčko za stín

Nejen u moře, ale i u českého rybníka či koupaliště respektujte letní siestu, tedy mezi 11 – 3 hodinou zkuste odpočívat chvílemi také ve stínu. Obecně platí, že ideální je střídat stín a sluníčko. Tak se vyhnete spáleninám a snížíte svou tělesnou teplotu. Nebojte se, pokožka díky kvalitním produktům i tak pěkně zhnědne a získané zlatavé zbarvení vám i déle vydrží. Chce to jen trochu trpělivosti. Stále mějte na paměti, že zdravou kůži máte jenom jednu a novou si nekoupíte. Kvalitní opalovák je nejlepší nanést ještě doma, aby se krásně vstřebal do pokožky. Každé přibližně dvě hodiny pak aplikaci opakujte.

Péče po opalování pro maximální výsledek

Jak se nejlépe opálit už víme, tak teď si ještě pojďme ujasnit, jak si bronz co nejdéle udržet. Velkorysá hydratační dávka v podobě tělové péče je po dni strávené na slunci základ. A to ne jen tak ledajaká péče. Sluncem namáhaná pokožka nejvíc ocení kvalitní poopalovací kosmetiku, která vám na rozdíl od běžných tělových přípravků nabídne silné regenerační účinky a hojivé ingredience určené na míru čerstvě opálené kůži. Přesně takové vlastnosti má i tělové mléko Photoderm After Sun. Vyrábí se v praktickém balení s pumpičkou a má velký obsah (500 ml), takže vám hned tak nedojde. Intenzivně obnovuje ztracenou vláhu, chrání kůži před předčasným stárnutím a postará se o to, aby vám nachytaný bronz co nejdéle vydržel!

....
.... | Zdroj: Bioderma

Chcete být zdravě a přirozeně opálená?

Vyzkoušejte zdarma olej ve spreji Photoderm BRONZ, který vám prodlouží přirozené opálení. Více informací naleznete zde.