.

. Zdroj: internal

Christian Louboutin navrhl boty pro holčičky. I s červenou podrážkou

Vedle Manola Blahnika je to asi nejznámější současný návrhář bot. A zatímco Manolo pronikl do širokého povědomí díky postavě Carrie Bradshaw, lodičky Louboutin každý bezpečně identifikuje podle ikonické červené podrážky. Nyní se jimi budou moct chlubit i velmi malé slečny.  

Pomiňme na chvíli, že kupovat malému dítěti drahé boty na parádu je trochu nesmysl, ať už na to člověk má nebo ne. Fanynky bot Christiana Louboutina anebo luxusního dětského zboží teď zkrátka musí zpozornět.

Známý designér totiž vůbec poprvé připravil mikro kolekci pro holčičky nazvanou Loubibaby. Roztomilé botičky ve stylu Mary Jane budou k mání v odstínu červené, modré a zlaté. Jednotícím prvkem je ručně vyráběná mašle a také charakteristická červená podrážka, která nenechá nikoho na pochybách, o jakou značku jde.

Seznamte se, Loubibaby
Seznamte se, Loubibaby | Zdroj: Archiv značky

Tento projekt vznikl exkluzivně ve spolupráci s magazínem Goop (ano, to je ten, který založila Gwyneth Paltrow), kde budou botičky pro malé princezny od 16. listopadu rovněž ke koupi. A cena? Za dámské boty by to šlo – 250 dolarů. U těch dětských, ze kterých nožička vyroste po pár měsících, si to člověk přece jen bude muset lépe rozmyslet...

Už jste byla na výstavě Manola Blahnika The Art of Shoes? Podívejte se na reportáž z jejího zahájení. A nezapomeňte, trvá do 12. listopadu!

Video placeholde