www.vitaliberata.cz

www.vitaliberata.cz Zdroj: www.vitaliberata.cz

Cesta za snědou pokožkou bez zdravotních rizik

Spousta lidí, a především z řad něžného pohlaví, se od jistého věku s chutí vyhřívá na sluníčku a touží po krásně snědé pleti. Většina z nich si bohužel neuvědomuje, jakému nebezpečí svou kůži dobrovolně vystavuje. Pihy, mateřská znaménka, pigmentové skvrny, v nejhorším případě rakovina kůže. Je tu i jiný způsob, jak docílit opálení.

Kouzlo samoopalování

www.vitaliberata.cz
www.vitaliberata.cz | Zdroj: www.vitaliberata.cz

Rozkvetlá příroda hrající všemi barvami, příjemné teplo a sluníčko nás v letních měsících táhne ven jako magnet. Po zimních měsících se už nemůžeme dočkat, až naši pokožku prohřejí sluneční paprsky a získá snědou barvu. Někteří z nás si dokonce nedostatek sluníčka a tepla v zimních měsících vynahrazují solárii. Opakované slunění, ať už na slunci nebo v soláriích, ale může vést k rakovině kůže - jedné z nejagresivnějších forem rakoviny. Jak ale ochránit pokožku před ultrafialovým zářením a přesto získat nádherné opálení? Samoopalovací přípravky mohou být snadným řešením. Oproti dřívějším dobám jsou již na zcela jiné úrovni, dokážou zajistit rovnoměrné a přirozené opálení a jejich popularita neustále roste.

www.vitaliberata.cz
www.vitaliberata.cz | Zdroj: www.vitaliberata.cz

Jedním z brandů, jehož produkty vám kromě bezchybného opálení zajistí i hydrataci a omlazení pleti, je britská luxusní značka Vita Liberata. Ta se produkcí přírodní samoopalovací kosmetiky zabývá již od roku 2003. Její produkty jako pěny, krémy či oleje a nástřiky používají nejen „obyčejní smrtelníci“, ale dokonce i světové celebrity, například pro snědý look při předávání Oscarů, nebo nádherní Victoria Secret andílci na módních přehlídkách.

Jak samoopalování funguje?

www.vitaliberata.cz
www.vitaliberata.cz | Zdroj: www.vitaliberata.cz

Aktivní složkou, která způsobuje zhnědnutí pokožky je dihydroxyaceton neboli DHA. Vita Liberata získává tuto látku z cukrové třtiny a v jejích přípravcích je množství DHA nižší. Právě proto je výsledné opálení mnohem více přirozené. Ovšem je stále třeba myslet na fakt, že samoopálení není nikdy naprosto stejné jako opálení od sluníčka, samoopalovací přípravky navíc nechrání pokožku před spálením.

www.vitaliberata.cz
www.vitaliberata.cz | Zdroj: www.vitaliberata.cz

Složení a technologie

Veškeré produkty z dílny této britské značky mají z 80 % organické složení. Vita Liberata totiž důsledně respektuje a propaguje celosvětový trend přírodní kosmetiky. Při výrobě a vývoji svých produktů používá výhradně organické, ekologicky certifikované složky jako jsou lékořice, okurka, aloe vera, hrozno, granátové jablko a další. Vedle toho obsahují produkty kyselinu hyaluronovou, malinovník a včelí vosk. Vita Liberata díky kombinaci těchto látek zanechá vaši pokožku pružnou, jemnou a maximálně hydratovanou. Díky speciálním technologiím Odour Remove a Moisture-Lock je pokožka navíc rovnoměrně zvlhčená a bez zápachu. Nemusíte tak mít strach z flekatění nebo typického zápachu.

www.vitaliberata.cz
www.vitaliberata.cz | Zdroj: www.vitaliberata.cz

Co mi poskytne opálení?

Vita Liberata nabízí skutečně širokou škálu produktů od bronzujících či bezbarvých krémů, po samoopalovací pudry či noční masky a anti-age séra. Velice oblíbeným přípravkem, který vám poskytne opálení na 2-3 týdny je samoopalovací pěna. Tu je pro dlouhodobé opálení nutno nanést třikrát během 24 hodin a umýt pouze čistou vodou. Výjimečným přípravkem, který lze dokonce i přimíchat do make-upu, ale samozřejmě je možné ho používat i samostatně, je Body Blur tělový rozjasňovač s kovovým efektem. Tento rozjasňující krém oceníte především, pokud se chystáte na ples, párty, anebo jestli chcete jen podtrhnout vaše letní opálení. U všech produktů na domácí použití nanášejte přípravek pomocí aplikační rukavice. Docílíte tak snadněji skutečně dokonalého výsledku. Pokud toužíte po profesionálním nástřiku, můžete si jej dopřát v salonech, které naleznete po celé republice.

www.vitaliberata.cz
www.vitaliberata.cz | Zdroj: www.vitaliberata.cz

Pro více informací o samoopalovací kosmetice navštivte tento blog, nebo Facebook Vita Liberata, anebo sledujte značku na Instagramu.