Toaletní voda L´OR DE SAY, Orsay

Toaletní voda L´OR DE SAY, Orsay Zdroj: Archiv firem

...
Raw čistící olej, Antonia Burrell
Přírodní deodorant Levandule a máta, vemzu.cz
Přírodní kondicionér pro každodenní použití, Natulique, natulique.cz, 690 Kč
Hydratační mléko po opalování, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 140 Kč
11
Fotogalerie

10 kosmetických produktů, které si musíte v červenci pořídit

Červenec nemusí být jen ve znamení zbrusu nových plavek nebo vzdušných šatů se špagetovými ramínky. Radost byste si měla udělat i novými kosmetickými přípravky, které si ve vedrech, u vody, na pláži i třeba v letadle naprosto zamilujete. Vybraly jsme pro vás deset must have produktů tohoto měsíce. 

Pokračování 2 / 11

Šampón na objem vlasů, Paul Mitchell

I během horkých letních dnů toužíme po objemných vlasech plných života. Díky tomuto přípravku ve speciálním balení na cesty si můžete svůj účes napumpovat klidně i na dovolené. Vlasy jsou navíc po umytí lesklé a dokonale zregenerované.

...
... | Zdroj: archiv firem

Pokračování 3 / 11

Suchý olej na opalování, Bioderma

Ať už se chystáte chytat bronz u moře nebo třeba na lehátku na chalupě, nesmíte podcenit ochranu před UV zářením. Suchý olej ve spreji se jednoduše aplikuje, snadno roztírá a především na pokožce nezanechává mastný film. A co víc? Kromě ochrany také zintenzivňuje a prodlužuje opálení!

Suchý olej na opalování, Bioderma, bioderma-shop.cz, 419 Kč
Suchý olej na opalování, Bioderma, bioderma-shop.cz, 419 Kč | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 4 / 11

Ochranný sprej s mořskou solí, Dermacol

Před sluncem musíme chránit nejenom naší pokožku, ale i vlasy. A proto byste na dovolené i doma měla mít stále při ruce ochranný sprej s mořskou solí, který chrání vlasové vlákno před slunečním zářením a zároveň dodá vlasům ležérní efekt plážových vln. Použití je naprosto jednoduché. Nastříkejte sprej do vlhkých vlasů, pomačkejte je rukou a nechte uschnout. Kdykoliv během dne můžete sprej znovu použít a vlny aktivovat.

Stylingový ochranný sprej s mořskou solí, Dermacol, notino.cz, 141 Kč
Stylingový ochranný sprej s mořskou solí, Dermacol, notino.cz, 141 Kč | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 5 / 11

Minerální rozjasňující make-up, Annabelle Minerals

V létě je nepříjemné nosit hutný make-up, ale mnoho žen si nemůže dovolit odhalit svou pleť kvůli nedostatkům. Nejlepším parťákem, nejen na léto, je sypký minerální make-up, který kryje, ale zároveň vypadá velmi přirozeně.

Rozjasňující minerální make-up, Annabelle Minerals, eshopannabelle.com, 210 Kč
Rozjasňující minerální make-up, Annabelle Minerals, eshopannabelle.com, 210 Kč | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 6 / 11

Hydratační mléko po opalování, Yves Rocher

Po pořádné opalovačce je nutné dodat pokožce vláhu a zklidnit ji. Díky hydratačnímu mléku si navíc mnohem déle udržíte opálení, protože zabráníte olupování suché kůže. Díky lehké textuře se perfektně roztírá, rychle se vstřebává do pokožky a téměř ihned po nanesení odstraňuje pocit napětí. A tak krásně voní!

Hydratační mléko po opalování, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 140 Kč
Hydratační mléko po opalování, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 140 Kč | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 7 / 11

Kondicionér na každodenní použití, Natulique

V létě, obzvláště na dovolené, vlasy zatěžujeme častým mytím, občas i každodenním. A proto byste měla svou vlasovou kosmetiku obohatit o bio kondicionér s přírodními oleji, který pečuje nejen o vlasy, ale také o pokožku hlavy jako vyživující maska. Z každodenního mytí vlasů tak konečně nemusíte mít výčitky a i po létě bude vaše hříva krásně lesklá a plná života.

Přírodní kondicionér pro každodenní použití, Natulique, natulique.cz, 690 Kč
Přírodní kondicionér pro každodenní použití, Natulique, natulique.cz, 690 Kč | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 8 / 11

Přírodní deodorant, vemzu.cz

Jestli se v letních měsících bez něčeho neobejdeme, tak je to rozhodně deodorant. Tenhle šikovný pomocník v roztomilém eko obalu sice nezabraňuje pocení, ale brání zápachu, který proměňuje ve svěží vůni levandule a máty. Kromě toho, že je stoprocentně přírodní (takže neobsahuje tolik disutované soli hliníku), je na něm také skvělé to, že je unisexový. Můžete se tak o něj podělit na dovolené i se svým partnerem.

Přírodní deodorant Levandule a máta, vemzu.cz
Přírodní deodorant Levandule a máta, vemzu.cz | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 9 / 11

Raw čistící olej, Antonia Burrell

Nejen v létě, ale po celý rok bychom měly dbát na pečlivé čištění pleti. Vyzkoušejte ve vodě rozpustný olejový přípravek, který nečistí pleť jen na povrchu, ale hloubkově. Odstraní opravdu všechny nečistoty včetně voděodolného make-upu. Po jeho použití je pleť svěží a zregenerovaná. Navíc po prvním použití rozhodně podlehnete omamné vůni čerstvých květin a ovoce.

Raw čistící olej, Antonia Burrell
Raw čistící olej, Antonia Burrell | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 10 / 11

Hydratační sprchový gel, Manufactura

Je jen málo příjemnějších rituálů, než dlouhá a osvěžující sprcha, po které se cítíme jako znovuzrozená. Rozhodně tak nemá smysl se odbít jen tak nějakým sprchovým gelem. Dopřejte pokožce jemnou péči založenou na účincích sedmikráskových květů. Díky jemné vůni zase posunete každodenní sprchování o level výše.

Hydratační sprchový gel & šampon 2 v 1 se sedmikráskou a mandlovým olejem, Manufactura, manufaktura.cz, 139 Kč
Hydratační sprchový gel & šampon 2 v 1 se sedmikráskou a mandlovým olejem, Manufactura, manufaktura.cz, 139 Kč | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 11 / 11

Toaletní voda, Orsay

Když je venku horko, většinou nemáme příliš náladu na těžké vůně, ale spíše na něco, co je s létem spjaté. Naprosto ideálním parťákem do kabelky je toaletní voda s přirozenou vůní květin a čerstvého ovoce. Díky ní bude váš den zase o něco krásnější.

Toaletní voda L´OR DE SAY, Orsay
Toaletní voda L´OR DE SAY, Orsay | Zdroj: Archiv firem