Veronika Arichteva

Veronika Arichteva Zdroj: Instagram.com

Veronika jako Magdalena se svým seriálovým exmanželem.
Veronika Arichteva s manželem Biserem.
Veronika Arichteva
Veronika Arichteva
Katarína Šafaříková a Veronika Arichteva
15
Fotogalerie

Veronika Arichteva: Na váze mám pořád stejně. Plus minus čtyři kila

Vídáme ji ve třetí řadě seriálu První republika a aktuálně trénuje na StarDance. Umí mladá herečka tancovat? Musela kvůli nějaké roli hubnout a jak je na tom se zdravým jídelníčkem?

Vaříš?

Když mám čas a chuť. Hlavně mám manžela, který vaří. A dokonce rád. Takže se o to raději moc nesnažím. Ale když mě to chytne, tak si myslím, že se to dá i sníst.

Co nejzdravějšího jsi kdy jedla?

Vůbec netuším. Já jídlo nerozděluju na zdravé a tučné, ale na to, co mi chutná a je mi po tom dobře. Jím hodně zeleniny, masa, ryby… Snažíme se celkově jíst lehká jídla.

A co taková bábovka, svíčková nebo meruňkové knedlíky?

Miluju, miluju a miluju. A jím to moc ráda, ale jen občas. Vadí mi, když mě jídlo vyřadí z provozu. Klasickou českou kuchyni doma nevaříme. Na tu chodím k babičce nebo do restaurace.

Držela jsi někdy dietu?

Já na to moc nejsem. Nemám na to hlavně vůli. Takže když potřebuju trochu zhubnout, tak nejím několik týdnů pečivo a mám dole čtyři kila. Mám to tak celý život. Moje váha se pohybuje čtyři kila plus nebo minus. Nikdy jsem asi nebyla hrozně hubená nebo silná.

A hubla jsi do šatů?

Asi ani ne. Kupuju si takové, do kterých se vždycky narvu. Spíš jsem hubla do plavek, když jsem tři roky za sebou fotila kolekci plavek, které jsem spolunavrhovala. Hodně mi v tom pomohl právě ten VacuShape a takové speciální odvodňovací a detoxikační zábaly Body Fit Wrap. Samozřejmě to není o tom, že do toho holka vleze a je zničehonic hubená. Musíš cvičit normálně a nejíst smažáky po každé kocovině a tak, ale jako doplněk k formování postavy je to fakt super.

Musela Veronika hubnout kvůli roli? Zajímá vás, kolikery má doma tenisky? To vše a mnohem více se dozvíte v rozhovoru, který vyšel v aktuálním čísle časopisu Dieta.

Kupte si zářijové číslo přes sms:

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

DIETA1809W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: DIETA1809W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900 Cena každé přijaté SMS je 50 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje Czech News Center, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

...
... | Zdroj: red