Místní lidé věří, že postižený chlapec je reinkarnací opičího boha Hanumana.

Místní lidé věří, že postižený chlapec je reinkarnací opičího boha Hanumana. Zdroj: profimedia.cz

Chlapec trpí vzácnou genetickou poruchou. Tělo je pokryto tvrdými šupinami.Dítě má navíc malou lebku a velmi vypouklé oči.
Když se chlapec narodil, šokovaná matka se o něj nejprve odmítala postarat. Po pár hodinách však své miminko přijala.
3
Fotogalerie

Viděla své čerstvě narozené dítě a chtěla se ho vzdát. Neuvěříte, jak to dopadlo!

Ačkoliv mnozí připravují nastávající maminky, že čerstvě narozené dítě nemusí vypadat úplně přenádherně, hormony většinou zafungují a matkám připadá, že to jejich miminko je ale "opravdu" nejkrásnější na světě. Jiný pocit ale měla Khalida Begumová - to se při pohledu na svého čerstvě narozeného potomka zažila šok a v první chvíli přemýšlela, že se ho snad vzdá! Ovšem pak se stalo něco neuvěřitelného!

Khalida Begumová porodila své čtvrté dítě, utrpěla velký šok. Miminko se narodilo se zvláštním postižením. „Chlapec vypadal jako mimozemšťan“, uvedla zdrcená matka. Ačkoliv se nejprve odmítla o dítě postarat, za pár hodin už mateřský pud zapracoval a matka dítě přijala.

Zástupy zvědavých sousedů z Kadamgachi se ale naopak k novorozenci hrnuly, aby ho byť jen zahlédly. Věří totiž, že chlapec je reinkarnací hinduistického opičího boha Hanumana.

Chlapec pravděpodobně trpí velmi vzácnou genetickou poruchou harlekýn, která způsobuje, že místo kůže je tělo pokryto tvrdými šupinami. Nelze odhadnout, jak dlouho bude chlapec s tímto postižením žít. Taková kůže je totiž velmi náchylná na vznik nebezpečných infekcí, které mohou být pro dítě osudné

Dítě má navíc malou lebku a nadměrně vypouklé oči. „Některé částí jeho těla nejsou zcela vyvinuty, dodala pětatřicetiletá matka.