Budoucí otec Pavel Nečas.

Budoucí otec Pavel Nečas. Zdroj: Aha! – Marek Pátek, Ivan Kahun

Pavel Nečas
Pavel Nečas a David Suchařípa milují nejen dobré víno, ale i golf.
Jako majitel fotbalového klubu Matějka zářil v seriálu Okresní přebor.
Jako majitel fotbalového klubu Matějka zářil v seriálu Okresní přebor.
Pavel a celá jeho rodina pochází z Moravy.
14
Fotogalerie

Tajemství hvězdy Ordinace: Incest v rodině!

Velmi zvrácené vztahy! Pavel Nečas (51), známý ze seriálu Vinaři nebo Ordinace v růžové zahradě 2, se pochlubil tím, co by většina z nás raději tajila! Jeho babičky byly příbuzné! V rodině tedy došlo k incestu neboli krvesmilstvu.

„U nás v rodině sice nikdo významný nebyl, ale máme tam takový bod, který je zajímavý,“ svěřil herec, který se narodil v Hodoníně, ale celé dětství prožil v Hustopečích u Brna. Stejně jako on je také celé jeho příbuzenstvo z Moravy.

„My pocházíme ze Slovácka z Dubňan a moje babičky jsou sestřenice. To znamená, že mí rodiče jsou vlastníci, to jsou děti bratranců a sestřenic. Vlastně incest,“ prozradil herec Pavel Nečas, který si z nezvyklých rodinných vazeb nic nedělá a je rád, že to jeho rodičům celý život klapalo. „Mojí matce bylo patnáct let a otci dvacet tři, když spolu začali chodit, a byli spolu šestapadesát let,“ pochlubil se herec v Českém rozhlasu.

„Právo s tímto žádný problém nemá. Tam už se o incest nejedná a sňatek je v Česku v tomto případě zcela legální. Je to následně na nich, aby se zapátralo, zda se v rodině nevyskytuje vrozená vada, povinnost taková není, ale doporučuje se to. Jinak zákon nepovoluje, aby proběhl sňatek u sourozenců a přímých příbuzných,“ vysvětlila Aha! JUDr. Daniela Kovářová (52).

Současné zákony zakazují svazek mezi otcem a dcerou nebo dědou a vnučkou. Dále také u příbuzných 2. stupně, což je mezi bratrem a sestrou. A také v boční linii 3. stupně, a to mezi strýcem a neteří nebo tetou a synovcem.