Video placeholde

Odvážné ženy ukázaly, jak opravdu vypadalo jejich tělo po porodu!

Strije na břiše, vytahaná kůže, nevzhledné spodní prádlo s obrovskou vložkou. Taková je realita po porodu. Nikoliv naaranžované snímky pro sociální sítě s namalovanou maminkou a spícím miminkem. Pár žen se rozhodlo a sociálních sítích tuto drsnou mateřskou realitu ukázat. A i když jsou snímky velmi realistické, nemají nikoho od mateřství odradit. Naopak - i když to v realitě vypadá takto, stojí to za to!

Tyhle fotografie vás nemají vyděsit, jen chtějí ukázat realitu. Takovou, o které se málo mluví, nepíše a která se nefotí. Jedna z čerstvých maminek Amanda Bacon vložila na své facebookové stránky fotku, kde hrdý otec drží miminko, zatímco ona je v pozadí s obrovskou poporodní vložkou mezi nohama.

Mnozí si mysleli, že šlo o omyl, ale opak je pravdou. "Sdílím tuto fotku, protože je skutečná. Tohle je realita mateřství. Mít dítě je úžasná zkušenost, ale o tom, jak se žena cítí po porodu, už se nemluví. A už vůbec se to nefotí," vysvětlila Bacon. A zřejmě má pravdu. Její příspěvek získal 115 tisíc komentářů a sdílelo ho 166 tisíc lidí.

Tato fotka se stala na internetu virálním hitem.
Tato fotka se stala na internetu virálním hitem. | Zdroj: Amanda Bacon

Aby to bylo všem jasné, pod příspěvek musela vložit komentář: "Poznámka: tuhle fotku jsem nahrála já, nikoliv můj manžel!"

Průvodce těhotenstvím ve dvou minutách:

Video placeholde

I ostatní ženy musely projevit velikou odvahu, aby na sociální sítě nahrály tyto fotografie. Podívat se na ně můžete v naší FOTOGALERII.