Brutální napadení.

Brutální napadení. Zdroj: YouTube

Brutální napadení.
Brutální napadení.
Brutální napadení.
Brutální napadení.
Brutální napadení.
6
Fotogalerie

Mlátil a mučil svou přítelkyni. Důvod? Vyrazí vám dech!

Devatenáctiletý mladík ze Skotska surově zmlátil svou přítelkyni a ještě udělal vše proto, aby si nemohla zavolat pomoc. Důvod, proč to udělal, uvedl posléze u soudu a všem tím doslova vyrazil dech! Je to opravdu síla...

Otřesné případy domácího násilí jsou, bohužel, stále na denním pořádku. Co se ale přihodilo osmnáctileté Kelsii Skillen, je dechberoucí! Devatenáctiletý James McCourt svou o rok mladší přítelkyni Kelsii Skillen surově napadl a brutálně zmlátil v jejich bytě v Glasgow poté, co se vrátili v noci domů. Zamkl, odpojil internet a vzal jí mobilní telefon, aby si nemohla zavolat pomoc. Mučení a bytí trvalo dlouhé čtyři hodiny, než se dívce podařilo využít chvilky, kdy si útočník odskočil na WC, a z tabletu z posledních sil zavolat své matce.

Tento otřesný případ měl samozřejmě soudní dohru. James McCourt dostal 21 měsíců vězení, po uplynutí tohoto trestu musí být ještě osm měsíců pod dohledem a ke Kelsii se nesmí přiblížit ani ji nijak kontaktovat po dobu pěti let. Trest celkem adekvátní.

Dechberoucí však byla násilníkova výpověď. Nejenže svého činu vůbec nelitoval, právě naopak. Soudu řekl, že měl právo přítelkyni takto „zmalovat“, protože mu odmítla dát cigaretu. To je síla… Co říkáte?