penis

penis Zdroj: shutterstock

Kolik pocent mužů se umí samo orálně uspokojit a další fakta o penisu, které musíte znát!

Kdo má delší orgasmus, muží, nebo ženy? Co řídí penis a proč někdy nefunguje? A kolik mužů z tisíce si zvládne samo udělat orální sex? Čtěte dál!

Kdo má největší penis, jak dlouho trvá orgasmus a čí sperma je nejzdravější? To a mnohem více jsme pro vás zjistili v našem článku.

Kouření škodí na potenci

Pokud máte doma kuřáka, a to silného, potom je možné, že mu tenhle zlozvyk škodí, i co se týče kvality erekce. Ta je totiž podmíněna dobrým prokrvením cév, a ty se u kuřáků ucpávají!

Za problémy s erekcí může i prostata

Pokud váš partner znenadání trpí problémy s erekcí nebo předčasnou ejakulací, potom je možné, že za to může jeho prostata. Je-li zvětšená, může mít takovýto vliv na funkci. Rozhodně byste měla partnera poslat na vyšetření. To by měl podstupovat i preventivně.

Mužský orgasmus je výrazně kratší

Průměrný mužský orgasmus trvá pouhých šest sekund, to je skoro čtyřikrát méně než ženský. My totiž prožíváme průměrně třiadvacet vteřin slasti.

Plavec s velkým penisem

Nejstarší známý živý organismus s penisem žije v moři. Je to stvoření s tvrdou ulitou a latinsky se jmenuje Colymbosathon ecplecticos. To v překladu znamená skvělý plavec s velkým penisem.

Samoobsluha v orálním sexu je možná

Muži jsou všeobecně mnohem méně ohební než ženy. Netuším, kdo si to kdy spočítal, ale jisté průzkumy tvrdí, že každý čtyřstý muž je natolik ohebný, že je schopen si poskytnout sám orální uspokojení. Troufnu si tipnout, že i pár ostatních to zkoušelo.

Krásní muži mají kvalitnější sperma

Muži, kteří lépe vypadají, mají nejkvalitnější sperma. Ve Španělsku dělali test. Ukázali ženám fotky mužů, jejichž sperma bylo otestováno a kteří spadali do tří kategorií. Ženy podle fotek vybíraly neomylně ty, kteří v testu vyšli jako ti s nejlepším semenem.

Muži nemyslí jen penisem

O některých mužích se říká, že mají mozek v rozkroku, ale věděly jste, že mozek není jediný orgán potřebný k ejakulaci? Tuto funkci totiž kromě mozku ovládá i mícha.