Za chloupky se nemusíme stydět!

Za chloupky se nemusíme stydět! Zdroj: Foto: Aha! - ara

Jak se zbavit nechtěných chlupů? Navždy!

Naprostý převrat v epilačním ošetření přináší přístroj DIODE LASER MULTI3, který dokáže trvale a bezbolestně odstranit 99 procent ochlupení v aktivním růstu.

Díky využití tří frekvencí přístroj DIODE LASER MULTI3 umožňuje účinné odstranění ochlupení prakticky jakéhokoli typu pokožky. Diode laser technologie trvale omezuje funkci folikul ve vrstvě dermis, a tak dochází k zamezení dalšího růstu ochlupení. Použitím tohoto přístroje nedochází k porušení vrstvy epidermis, a ošetření je tak bezpečné. Vysoce účinné chlazení pak zaručuje naprostou bezbolestnost.

DIODE LASER MULTI3 navíc přináší další podstatnou výhodu. Umožňuje totiž rychlou epilaci rozsáhlých oblastí dynamickým způsobem, nedochází tedy k sekvenčnímu záblesku malých oblastí, tak jako u nechvalně známé technologie IPL. V jeden den tak snadno ošetříte třeba podpaží a obě lýtka zároveň. Výsledek tak bude komplexní, bezbolestný a vysoce účinný.

Ošetřením lze odstranit až 99 procent ochlupení v aktivní růstové fázi, což je 15 až 20 procent všech chlupů. Pravidelným opakováním lze růst ochlupení zcela zastavit nebo naprosto minimalizovat. Pokud se účinek neprokáže, druhé ošetření je zdarma, popřípadě dostanete své peníze zpět.