..

.. Zdroj: El Nino

..
..
..
..
5
Fotogalerie

Jak správně vybrat vůni pro nevěstu?

Možná, že výběr svatební vůně berete jako maličkost. Věděli jste však, že vůně dokáže mnohem přesněji vyvolat vzpomínky než zrak a sluch? Díky vůni se dovedeme okamžitě přenést v čase a opakovaně prožívat tytéž emoce a jedinečné okamžiky života, mezi které svatba bez pochyb patří. Parfém, který si na svou svatbu vyberete, s vámi zůstane mnohem déle než jen do svatební noci. Jak tedy vybrat vůni pro nevěstu, která bude po celý život připomínkou této významné životní události?

Nezpochybnitelná síla vůně

Trochu nostalgická, sladká, okouzlující,… Vůně pro nevěstu musí být v každém ohledu nezapomenutelná. Vždy vybírejte z typů vůní, na které jste zvyklá, nemusíte vždy pátrat v novinkách. Svatební parfém musí vonět především vám, abyste se v něm i přes možné emotivní vypětí cítila po celý den příjemně a přirozeně. Ve svatební den pak projděte již oblečená, nalíčená a učesaná obláčkem vybraného parfému. Vyhnete se možným skvrnám na šatech a celá se tak zahalíte do omamné vůně, která vám dodá punc jedinečnosti.

Romantická vůně jako pro princeznu

Svatební den patří bezesporu k těm nejdůležitějším událostem v životě každé ženy. Budou vaše šaty opravdu princeznovské? Sáhněte po svěží květinově-pudrové krásceChloé Chloé. Elegantní a nápaditá kompozice je jako stvořená pro významné události. Vzdušný úvod ze sladkého liči, pivoňky a frézie vás zahalí decentním obláčkem něžnosti. Smyslná růže v kombinaci s konvalinkou a magnólií dokonale vystihuje romantické chvíle svatebního dne.

Podtrhněte originalitu svých šatů i vůní

Velkolepá vůně Mon Guerlain je křehkou, jemnou, zároveň však neohroženou a silnou vůní, která bude dokonalou upomínkou vašeho velkého dne. Jednoduchá a vyvážená harmonie 4 složek dala vzniknout fenomenální vůni, která boří vše zažité. Silné emoce a tajemství se odráží ve směsici prvotřídní sladké vanilky, nejčistší levandule, až afrodiziakálního jasmínu a hřejivého santalového dřeva.

Parfém jako šitý na míru pro sexy nevěstu

Svádějte svého nastávajícího, buďte pro něj již navždy jedinou ženou, která ho dokáže pouhým pohledem přivést do něžných rozpaků. Nechte vyniknout svou ženskost s fenomenální dámskou vůní Christian Dior J´adore. Nadčasová květinově-ovocná vůně J´adore je živoucí legendou ve světě parfémů. Sladká a tajemná kompozice se otevírá šťavnatými akordy melounu, hrušky, mandarinky a broskve. Stěžejní složkou je však opojný jasmín ve své nejčistší podobě. Když se J'adore zahřeje na vaší kůži, teprve pak dokonale vynikne jeho smyslnost, prolne se s vaší přirozenou vůní a vznikne opravdu neodolatelná "vůně ženy".

Jak správně vybrat vůni pro nevěstu?

..
.. | Zdroj: El Nino
..
.. | Zdroj: El Nino
..
.. | Zdroj: El Nino
..
.. | Zdroj: El Nino
..
.. | Zdroj: El Nino