Nízké tenisky Timberland

Nízké tenisky Timberland Zdroj: https://answear.com/

Průvodce módou: Jak stylizovat boty Timberland pro různé příležitosti

Pokud chcete letos vyniknout, můžete do svého botníku zařadit i obuv od věhlasné značky Timberland. Jestliže nejste zrovna módní guru, nemusíte si zoufat. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jak jednotlivé kousky zakomponovat do ležérních, elegantních i sportovních outfitů. Inspirace je tady!

Jak kombinovat boty Timberland s ležérním outfitem

Boty Timberland se perfektně hodí do ležérně laděných outfitů. Timberland boty pánské z pravé hladké kůže mohou muži a ženy nosit k džínám s roztrhanými koleny. In budou také tzv. mom džíny nebo rifle s vysokým pasem a rozšířenou nohavicí. K obuvi Timberland vám dále budou slušet flanelové košile v kárované verzi. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ho oprášili. Do ležérních outfitů můžete přidat i denimové nebo plátěné módní doplňky. In budou velké tašky přes rameno, ale také truckerky či batohy v urban stylu. Do ležérních outfitů se perfektně hodí semišové modely obuvi Timberland. Slušet vám to bude i v kotníkové obuvi Timberland. Do té však volte raději kalhoty se zúženou nohavicí. Díky zmíněnému zúžení totiž vyniknou kotníkové boty Timberland v celé své kráse. Ženy pak mohou k botám Timberland obléci i trapézovou nebo plisovanou sukni s vyšším pasem. Dobrou volbou budou i pletené šaty s rafinovanými průstřihy. Ke sneakersům Timberland vyniknou také halenky v oversize provedení. Ty jsou pro pouliční módu jako stvořené.

Boty Timberland a elegance? Žádný problém!

Obuv Timberland mohou pánové a dámy nosit i do elegantních outfitů. Ženy je mohou nosit k pouzdrové sukni, ale také ke kalhotám typu chino. Boty Timberland v koženém provedení vám budou slušet i k elegantním šatům. Do těchto outfitů vždy přidejte i kabelku či pánskou tašku ze stejného materiálu. Důležitá je pak i struktura tašek. Boty a tašky by vám měly v outfitu společně ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit s botami Timberland vkusně sjednotí a bude působit harmonicky a sourodě. Stylové boty Timberland můžete nakupovat i z pohodlí vašeho domova. Mrknout se můžete např. na oblíbený a ověřený e-shop PRM. Tady si trendy kousky vybere i ten nejnáročnější z vás.

Jak nosit obuv Timberland ve sportovně laděných outfitech?

Kožená obuv Timberland je jako stvořená také pro sportovní outfity. Slušet vám do nich budou funkční legíny s vyšším pasem. Dále můžete boty Timberland kombinovat i s tričky s potiskem. Samotný potisk může mít malou i velkou podobu. Letos budou in i trika s celoplošným potiskem. K botám Timberland vám budou slušet také šortky nebo kratší crop topy. In budou letos i tank topy s širšími ramínky. Ať už se jedná o turistické kousky, sandály nebo o sneakersy, můžete je vždy doplnit i kvalitním koženým batohem a baseballovou čepicí. Každý sportovní outfit pak doplní i trendy truckerka s logem vaší oblíbené značky. Váš sportovní outfit můžete vyšperkovat i smart hodinkami v digitálním provedení s koženým páskem. Ty budou letos opravdovým hitem.