Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Profimedia.cz

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
8
Fotogalerie

Darujte letos o Vánocích jistotu do budoucnosti v podobě investičního diamantového šperku

ALO diamonds představilo exkluzivní kolekci Touch of Pink nabytou nádhernými dárky a investičními šperky. Nechte se unést krásou a třpytem šperků s diamanty a drahokamy ve třech barvách zlata. Kolekce střežena zlatou rybkou, která dohlíží na to, aby se vám splnila všechna přání, tak se zasněte a přejte si šperk, který vás rozzáří a oslní a zároveň vás zajistí do budoucna.

ALO diamonds si zakládá na nadčasovosti a kvalitě, vyrábí šperky, které s vámi zůstanou na celý život. Zapomeňte na fast fashion a zaměřte se na lokální výrobky, které mají hodnotu a tradici. Darujte letos k Vánocům dárek, který se stane investicí pro spokojenou budoucnost a zároveň bude luxusním doplňkem.

Česká značka ALO diamonds pečlivě vybírá ty nejkvalitnější kameny po celém světě a v pražských ateliérech je zpracovává do luxusních šperků. Pronikněte do světa diamantů, obdivujte jejich krásu, studujte jejich původ a význam a staňte se vlastníky nejluxusnějších šperků na českém trhu. Vybírat můžete například z nejnovější kolekce Touch of Pink, která nabízí jak designové fashion šperky, tak i investiční šperky pozoruhodných hodnot.

Ústředním šperkem kolekce je skvostný do detailů propracovaný prsten z bílého zlata s ústředním růžovým diamantem a settingem růžových briliantů po obvodu. Celá kolekce je průřez portfolia ALO diamonds, ukazuje jedinečný um a všestrannost šperkařů ALO diamonds, kteří jsou mistry ve svém oboru a širokou škálu nejkvalitnějších diamantů, které klenotnictví používá. Šperky zpracované do nejmenších detailů, dokonalý brus a oslnivý lesk diamantů a drahých kamenů.

Šperky již tradiční a ikonické pro ALO diamonds, ale i moderní a neotřelé novinky, kterými ALO diamonds neustále boří šperkařské mýty a utužuje své postavení mezi světovou klenotnickou elitou. ALO diamonds je jedním z největších výrobců investičních šperků v Evropě a spolehlivým místem, kde investovat do diamantů. Společnost má tradici více než čtvrt století, kdy ji v roce 1995 založil klenotník Alojz Ryšavý. ALO diamonds byla první společností z České republiky a Slovenska, která začala obchodovat na světových diamantových burzách v Antverpách, Izraeli a Hongkongu. V obou zemích má dominantní postavení na trhu, deset luxusních butiků a jedenáctý otevírá na konci roku na prestižní Pařížské ulici v Praze. Najdete je v na oblíbených adresách nákupních galerií a center v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě.