Mechový prsten, který patří mezi bestsellery

Mechový prsten, který patří mezi bestsellery Zdroj: Olivie.cz

Lukáš Sluka, ředitel firmy
Adventní kalendář od OLIVIE
OLIVIE nabízí opravdové slevy na Black Friday
Každý mechový šperk je unikátem
Každý mechový šperk je unikátem
7
Fotogalerie

Začalo to v garáži, teď slavíme již čtvrtý Black Friday

Opět po roce tu máme přípravy na Vánoční svátky a ze všech stran se na nás valí různé slevové akce a jedinečné Black Friday slevy. I e-shop se stříbrnými šperky Olivie.cz si pro vás připravil Black Friday. V čem je ale jiný?

Od prvních balíčků až do srdcí zákazníků

Obchodní cesta Olivie.cz začala v roce 2017 v jedné malé garáži v Ostravě. Jedná se o opravdu rodinnou českou firmu. Zakladatelkou je paní Martina, ale celou společnost aktuálně vede její syn Lukáš, který přináší svěží vítr do celého konceptu podnikání a značky Olivie.

Lukáš Sluka, ředitel firmy
Lukáš Sluka, ředitel firmy | Zdroj: Olivie.cz

Počátečním cílem Olivie bylo změnit způsob, jakým lidé nakupují šperky na internetu, což jim krásně funguje dodnes i se stomilionovým obratem, týmem 30 lidí a první vytouženou kamennou prodejnou.

I přes businessové úspěchy se snaží zapojovat i do společenských záležitostí. V roce 2020 se například spojili s iniciativou Sázíme stromy a podpořili tak výstavbu lipové aleje u Statku Modrého jednorožce, který se věnuje hipoterapii pro děti s autismem a jejich rodiny.

Adventní kalendář od OLIVIE
Adventní kalendář od OLIVIE | Zdroj: Olivie.cz

Trochu jiný Black Friday

V posledních letech se komunikace slevových akcí typu Black Friday stala agresivním závodem značek e-shopů o peněženky svých zákazníků. V případě olivie.cz jde však o mnohem více než jen o velké slevy. Jde především o hodnoty rodinné firmy, která si plní své sny o cestě z garáže až k úspěchu a vizionářském vedení.

Omrkněte skutečný Black Friday, který probíhá 24.–26. 11. na olivie.cz a přesvědčte se, že jde udělat slevová akce i bez umělých slev a bez předchozího zdražení produktů. Hlavním tahákem může být 50% sleva na celou vaši objednávku při nákupu nad 1 500 Kč po slevě (3 000 Kč před slevou).

Kompletní podmínky akce Black Friday na olivie.cz.

OLIVIE nabízí opravdové slevy na Black Friday
OLIVIE nabízí opravdové slevy na Black Friday | Zdroj: Olivie.cz

Ať už budete vybírat z mechových šperků, originálního dárku s gravírováním, či budete chtít udělat radost adventním kalendářem, nezapomeňte, že podporujete českou rodinnou firmu, která chce dělat business jinak a přispívat na dobré věci.

Každý mechový šperk je unikátem
Každý mechový šperk je unikátem | Zdroj: Olivie.cz