Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Profimedia.cz

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
6
Fotogalerie

Svatební nehty. Sledujte trendy, které ovládnou letošní sezónu 2023

Čeká vás letos ten nejkrásnější den v životě? Nezapomínejte na to, že nehty jsou vaší vizitkou a především ve svatební den. Držte se zásadních pravidel a máte vyhráno. Jak se říká, méně je někdy více a u svatebních gelových nehtů to platí dvojnásob. Vsaďte na jemnost, jednoduchost a eleganci. Pojďme si dát TIPY na ty nejdokonalejší.

Trendy tvary svatebních nehtů

Lámete si hlavu nad tím, jakého tvaru nehtů se držet ve svatební den? My sázíme na klasiku. Extravaganci dejte stranou a zaměřte se raději na detaily. Nehty by měly ve vašich šatech a doplňcích jemně splynout a pouze doladit váš celkový look. Vyhněte se extrémně dlouhým nehtům i okatým tvarům. Pokud jste však zvyklí na extravagantní nehty a je to součást vašeho já, tak se do extravagance s klidem pusťte.

Barvy které na svatebních nehtech frčí

Předtím, než se do svatebních gelových nehtů pustíte, myslete na to, jaké budou vaše šaty, šperky, květiny a jiné doplňky. Podle toho pak můžete zvolit zdobnost i odstín nehtů. Zaručeným a velmi nadčasovým tipem jsou NUDE tóny nehtů. Právě ty se ke svatebním šatům, díky své jemnosti a eleganci, hodí opravdu nejvíce. Pak už jen zvolte správnou techniku a zdobení, které podtrhnou vaši osobnost a individuální styl.

Jakou techniku pro svatební nehty zvolit

Francouzská manikúra je na svatební den jako dělaná

Pořádnou dávku elegance přisuzujeme klasické francouzské manikúře. Perfektní svatební gelové nehty budou okamžitě na světě. Přesto, že u francouzské manikúry mohou být špičky nehtů různobarevné, vy se v tomto případě držte bílé nebo jakéhokoliv jemného, světlého odstínu. Nejen, že „francie“ dokonale podtrhne eleganci, ale ani nikdy nevyjde z módy! Je to prostě nesmrtelná hitovka.

Ombre svatební nehty

Dáte prostor raději ombre? Jednoduchým ombre designem svatebních nehtů nic nezkazíte. Jejich vzhled je naprosto dokonalou náhradou francouzské manikúry, jen s méně přísnou linií. Nehty tak budou působit velmi jemně a uhlazeně. Pro tento trend použijte bílý nebo jiný světlý odstín. 

Nude nehty

Nude barvy – jsou jemné odstíny gelových laků, které krásně splynou s vaší pokožkou. Je jen na vás, zda půjdete do lehce narůžovělých odstínů nebo dáte na tělové barvy. Myslete ale také na odstín vaší pleti, aby se k sobě navzájem hodily. Nejen, že jsou tyto barvičky skvěle kombinovatelné, navíc se i snadno zdobí.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Zdobení svatebních nehtů

Jak už jsme si řekli v předešlých řádcích, méně je někdy více, a proto se nehrňte do velkorysého zdobení nehtů. Držte se jemnosti. Kamínky, třpytky i fólie v metalických zlatých, stříbrných a měděných odleskách jsou to pravé. Doplňte je na jeden nebo dva nehty svatební manikúry a dodejte tak vašim nehtům lesk a eleganci. Světelně odleskující kamínky a třpytky umístěte buď do špičky nehtu, nebo naopak do spodního oblouku nehtu. Pokud jste příznivci linií zakomponujte do své manikúry ve svatební den jemné zlaté linky a nechte tak prostor abstraktnímu designu.

Buďte na váš velký den připraveny a prokonzultujte vaše svatební gelové nehty s nehtařkou, která vám zaručeně poradí, jaký styl nehtů zvolit, podle vašeho vkusu i tématu svatby.

Inspirujte se fotografiemi svatebních gelových nehtů:

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz