Které kalhoty letos nahrazují oblíbený černý model?

Které kalhoty letos nahrazují oblíbený černý model? Zdroj: Instagram @christietyler @elodieromy @anoukyve

& Other Stories, 119 eur, stories.com
Zara, 1199 Kč, zara.com
& Other Stories, 119 eur, stories.com
Reformation, 5800 Kč, thereformation.com
Rouje, 165 eur, rouje.com
30
Fotogalerie

Klasické černé kalhoty? Nuda! Právě teď letí tyto 3 modely, které unosíte nejen do práce

Bez černých cigaretových kalhot nedáte ani ránu? Zkuste je před oficiálním příchodem jara vyměnit za tyto tři modely, které aktuálně hýbou světem trendů. Který ze „svaté módní trojice“ se stane vaším favoritem?

Pinstripe

Tenký proužek na tmavě modrém podkladu byl od 19. století spojovaný hlavně s pracovními uniformami britským bankéřů. Poslední dva roky ovšem platí za jeden z nejvíc trendy vzorů, který byznysové módě dodává cool punc a každodenní outfity povyšuje na elegantní úroveň. Momentálně se nosí pinstripe obleky, nicméně kalhoty unosíte i separé – stačí k nim přidat třeba oversize svetr, vínové doplňky a barevné tenisky. Až se oteplí, tak zase unosíte „letní“ variantu s bílým či krémovým základem.

TIP NA VIDEO: Jak správně vrstvit oblečení?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 3

Šedivé

Estetika corporate chic vládne prvním měsícům roku 2024 na plné čáře. Šedá barva se po letech vymanila ze stereotypní módní nudy a momentálně válcuje i trendy barvy, jako je červená a vínová. Nicméně pokud toužíte do outfitu vnést trochu barev, zvolte spojení šedých širokých kalhot s doplňky a topem právě v těchto dvou žádaných barvách. Opět platí, že si šedivé kalhoty budou rozumět s barevnými teniskami, v pracovní době je ale klidně vyměňte za mokasíny nebo černé lakovky Mary Jane.

Tip: Pokud chcete jít s nejaktuálnějšími trendy, spárujte šedé kalhoty s topem či svetrem v odstínu icy blue, který kraluje módě už od lednového fashion weeku v Kodani.

Pokračování 3 / 3

Hnědé

Odstíny čokoládové a oříškové jsme během zimy mohli vidět především na dlouhých rovných kabátech. Teď se ale tato barva přesouvá i na kalhoty, které slouží jako aktuální a svěží varianta ke klasickým černým oblekovým modelům. Jejich styling není nijak náročný, hnědé tóny si stejně jako černá rozumí se všemi základními a zemitými barvami. A samozřejmě i zde platí, že krásný pár bude tvořit s červenou a vínovou, které do outfitu dostanete především skrze doplňky.

Tip: Pohrajte si s texturou kalhot – právě teď je ideální doba na to, vytáhnout hnědé manšestráky, které si zamilovaly i světové módní influencerky.

Kde seženete trendy kalhoty, které unosíte do práce i pro volný čas? Podívejte se do galerie v úvodu článku.