Kde koupíte módní kousky v tomto stylu? Podívejte se do fotogalerie.

Kde koupíte módní kousky v tomto stylu? Podívejte se do fotogalerie. Zdroj: Instagram @emmstell, @apollinethibault a @hollyelizabethblog

Augusta the Brand, 6250 Kč, augustathebrand.com
Baleríny, Flattered, 319 eur, flattered.com
Baleríny, Massimo Dutti, 2295 Kč, massimodutti.com
Blejzr, & Other Stories, 179 eur, stories.com
Blejzr, Source Unknown, 365 $, sourceunknown.com
25
Fotogalerie

Od pondělí do pátku: Chcete na jaře dostávat komplimenty? Oblečte těchto 5 snadných outfitů

Jaro o sobě dává vědět, takže je načase pomalu schovat dlouhé zimní svrchníky a naladit se na lehčí vrstvení. Jaké kombinace vyžadují minimální úsilí, a přesto vám vynesou maximum komplimentů? Přinášíme vám tipy na outfity od pondělí do pátku.

Pondělí: Bílé kalhoty

Na jaře se konečně zase můžeme osmělit a vytáhnout světlejší barvy i v podobě kalhot nebo džínů. Konkrétně bílé lze kombinovat stejně jednoduše jako modré modely, navíc outfit prosvětlí a dodají mu novou energii. Vedle toho vypadají skvěle s nejoblíbenějšími basic odstíny, jako jsou béžová, šedá nebo tmavomodrá. Nebojte se ani ostřejšího kontrastu ve stylu bílé kalhoty a černá kožená bunda. Vyvážit ho můžete tím, že bílou použijete i na svetru, který si můžete případně zavázat kolem krku.

TIP NA VIDEO: Jaké základní kousky by vám neměly chybět v šatníku?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Úterý: Double denim

Dvojitý denim (nebo také canadian tuxedo) se vždycky jeví trochu riskantněji, než může ve výsledku být. Jasně, můžete si k němu vzít „koně“ s kravím potiskem nebo leoparda a bude to také skvělé, jen trochu výrazné. Pokud preferujete usedlejší kombinaci, odveďte pozornost skrze neutrální barvy. V prvním případě tuto funkci přebírá bílé sako, které v outfitu rezonuje se Samba teniskami, ve druhém se potvrzuje, že klasický trenčkot dokáže usměrnit naprosto cokoli.

Pokračování 3 / 5

Středa: Vlněný kabátek a oblekové kalhoty

Oblekové kalhoty zůstávaly v zimě „utopené“ pod dlouhými kabáty, takže nyní opět nastává jejich čas, kdy vyniknou i v pase. Spárovat je můžete třeba s trendy vlněným kabátkem, který odlehčuje buď cropped střih nebo pánská bomber silueta. Tento trendy kousek na jaro nejčastěji provázejí přírodní tóny, díky kterým vynikne vlněná textura, a outfit tak působí luxusnějším dojmem. Navzdory současným trendům ve stylu pop of red můžete tento look ponechat barevně střídmý.

Pokračování 4 / 5

Čtvrtek: Leopardí vzor a červená

Královnu letošní podzimní a zimní sezony, červenou barvu, už v popularitě pomalu dohání leopardí vzor, který letos slaví masivní comeback. Neznamená to však, že jeden temperamentní trend vystrčí z trůnu druhý, spíše se ukazuje, že si spolu báječně rozumí. Jinými slovy, neváhejte v outfitu použít oba – například v podobě červeného svetru a leopardích doplňků. Kdybyste přece jen měla pocit, že se spolu tlučou, můžete je zkrotit skrze šedou barvu v podobě blejzru či oblekových kalhot.

Pokračování 5 / 5

Pátek: Semišové sako

Semišové kousky možná v šatníku zatím nemáte, doteď jich totiž bylo poskrovnu i v obchodech. Jejich čas ale přichází právě teď, takže pokud vám nějaký pěkný zkříží cestu, rozhodně neváhejte. Semišový blejzr (alternativou může být podobně hnědé manšestrové sako) můžete primárně nosit s modrými džíny, nicméně rozhodně sáhněte i po kombinaci s černou nebo bílou – od džínů přes elegantní kalhoty až po úpletové šaty nebo saténovou sukni. Trochu tím naředíte jeho retro náboj.

Kde seženete módní kousky v tomto stylu? Podívejte se do fotogalerie v úvodu článku.