Kde koupíte nadčasovou midi sukni? Podívejte se do fotogalerie na naše tipy.

Kde koupíte nadčasovou midi sukni? Podívejte se do fotogalerie na naše tipy. Zdroj: Instagram @femmeblk, @oliviatps a linda.sza

& Other Stories, 79 eur, stories.com
& Other Stories, 99 eur, stories.com
& Other Stories, 99 eur, stories.com
& Other Stories, 99 eur, stories.com
& Other Stories, 119 eur, stories.com
25
Fotogalerie

Základy jarního šatníku: Nejlepší midi sukně, které se hodí do pěti i patnácti stupňů

Jarní kolekce už postupně odhalují své karty, nicméně ještě než do nich naplno vtrhnou pastelové barvy či (na jaře vždy dechberoucí) záplava květin, je možné v nich pořídit perfektní základní kousky. Tentokrát se zaměříme na oblíbené midi sukně. S čím je nosit, aby vypadaly aktuálně?

Sukně s délkou od kolenou po kotníky si v poslední sezóně musely dát pauzu. Na jejich místo nastoupily minisukně, a byť se zpočátku zdálo, že je zima opět zažene zpátky do skříní, móda nápadných barevných punčocháčů je nakonec udržela na výsluní i v době nejnižších teplot. Pro ty z nás, které raději trávíme zimu v kalhotách a sukním přicházíme na chuť až s jarními měsíci, však „skirt season“ nastává až nyní. S jarem se přirozeně vrací láska k midi a maxi délkám, které lze o trochu dříve nosit i na holé nohy nebo jen s ponožkami – zkrátka tak, aby nám byly co nejvíc pohodlné.

TIP NA VIDEO: Které základní kousky by vám neměly chybět v šatníku?

Video placeholde

Midi sukně možná nezažívají vrchol ve smyslu trendové křivky, nicméně v posledních letech se několik typů natolik osvědčilo, že se staly spolehlivými základy šatníku. Ať už si sem dosadíte elegantní plisované kousky, denimové či úpletové pouzdrovky či saténové bias cut, ty všechny se postupně staly součástí nadčasových outfitů.

To však neznamená, že už se s nimi nedá nic nového vymyslet. Naopak, znovu vyzývají k experimentování a přímo si říkají o všechny ty žhavé doplňky, jako jsou červené (či jinak barevné) punčocháče, slingback lodičky nebo mašle do vlasů. V případě džínových sukní zase můžete vsadit na nový odstín, jako je neutrální hnědá či písková. Opomenout nelze ani leopardí vzor, který se vrací v plné síle a plní dvojí roli: je současně základem šatníku i trendem.

Na výběr těch nejlepších jarních sukní se podívejte do galerie v úvodu článku.