Kde koupíte krásné basic spodní prádlo? Výběr najdete ve fotogalerii.

Kde koupíte krásné basic spodní prádlo? Výběr najdete ve fotogalerii. Zdroj: Instagram @understatement_underwear a @woronstore

Kalhotky tanga, Semi/Romantic, 790 Kč, shopupstories.com
Podprsenka, 1600 Kč, kalhotky, 519 Kč, Skims, skims.com
Kalhotky, Brealle, 2140 Kč, braelle-intimates.com
Podprsenka, Calvin Klein, 1299 Kč, calvinklein.cz
Kalhotky, Intimissimi, 369 Kč, intimissimi.com
36
Fotogalerie

Módní předsevzetí, které si zasloužíte: Nejkrásnější basic spodní prádlo z aktuálních kolekcí

Leden můžeme z módního hlediska vnímat dvojím způsobem. Na jednu stranu je obdobím velkých slev, na druhou stranu právě nyní polevuje tlak na sezónní „must have“ kousky. Buď už jsme si je pořídili, nebo dospěli k závěru, že se bez nich obejdeme. Začátek roku se ale nabízí i jako příhodný čas na inventuru v šatníku a obnovení sbírky oblečení, bez kterého se skutečně neobejdeme žádný den v roce – spodního prádla.

Zatímco Vánoce a Valentýn nás vybízejí ke koupi svůdného prádla v červených tónech, ve skutečnosti ze všeho nejvíc během roku unosíme pohodlné basic prádlo. I pod tím si však každá představujeme něco jiného. Pro některou to mohou být striktně bavlněné nebo modalové knickers kalhotky bez jakéhokoli zdobení, pro jinou transparentní kalhotky s krajkou a vysokým pasem anebo naopak třeba bezešvá tělová tanga. Ať tak či tak, basic spodní prádlo by mělo především naplňovat dvě potřeby – funkčnost a dobrý pocit. Ne nadarmo se říká, že funguje jako „tajná výztuž sebevědomí“.

TIP NA VIDEO: Jaká podprsenka se nejvíc hodí pro menší prsa?

Video placeholde

Vedle kalhotek jsou samozřejmě velkou kapitolou podprsenky, které mají i v základní kategorii rovněž velký záběr designů a funkcí. K nejoblíbenějším na denní nošení patří například nevyztužené braletky bez kostic, kterým sluší krajkové provedení. V kurzu jsou i podprsenky sportovního typu, které poskytují podporu díky elastickému pásu a nastavitelným ramínkům. Pro větší ňadra bývají skvělým řešením takzvané T-shirt bras neboli lehce vyztužené podprsenky s kosticemi, které jsou zcela hladké, a tím pádem i diskrétní pod přiléhavým oblečením. Někdy se v této kategorii můžete setkat i s označením full-coverage bra, což je podprsenka, jež poskytuje největší krytí, podporu a někdy i přirozený push-up efekt.

Výběr basic spodního prádla najdete ve fotogalerii v úvodu článku.