Které trendy vládnou letošnímu vánočnímu prádlu?

Které trendy vládnou letošnímu vánočnímu prádlu? Zdroj: archivznaček Dora Larsen, Love Stories Intimates a H&M

Love Stories Intimates, 80 eur a 35 eur, lovestoriesintimates.com
H&M, 399 Kč, hm.com
H&M, 479 Kč a 339 Kč, hm.com
Lindex, 899 Kč a 399 Kč, lindex.com
Zara, 449 Kč a 399 Kč, zara.com
37
Fotogalerie

Krajka, flitry a nejvíc trendy barva roku: Kde koupíte krásné vánoční spodní prádlo?

Svetr se sobem je vánoční klasika. Na post obdobné módní tradice ale v posledních letech aspirují také sváteční kolekce spodního prádla, kterým většinou dominuje červena barva – mimochodem nejvíc trendy odstín letošního roku, metalická vlákna a delikátní materiály v čele se saténem a krajkou. Kde letos seženete nejkrásnější vánoční podprsenky, kalhoty a korzety? A jak je zakomponovat do party outfitu?

Kdo čeká výčet přelomových trendů, které se letos propsaly do kolekcí oblíbeného vánočního prádla, bude nejspíš překvapen. Přestože letošní party sezóna sází na pořádnou dávku okázalosti a třpytu, to, co si oblékneme pod večerní šaty a metalická saka, se drží mezi bezpečnými mantinely konvenční módy. Vánočnímu spodnímu prádlu tak opět dominuje především červená barva (která díky statusu nejžhavější barvy získala na konci roku na módní relevanci), již často doplňuje krajka s hrubší texturou.

TIP NA VIDEO: Jak vybrat správnou podprsenku, když máte velká prsa?

Video placeholde

Příjemné oživení s lehkým edgy nádechem nabízejí značky, jako je například italská Intimissimi, jež vánoční prvoplánovost okořenila pásky a harnessy. Díky nim se tak prádlo stává nejen sexy pomocníkem pro vánoční intimní chvilky, ale také skvělým doplňkem party outfitu, jejž můžete obléknout třeba pod zapnuté smokingové sako. Podobné dvojí využití pak mají i komplety spodního prádla, které sází na minimalistický design, jejž zpestřuje metalické vlákno nebo flitrové aplikace.

Samostatnou kategorii pak tvoří prádlo, které není ryze vánoční, avšak právě během svátečního období nejvíc doceníte jeho osobitý design. Mezi takové se řadí třeba komplety značky Dora Larsen, jež vynikají nádhernými (a někdy i pěkně netradičními) barevnými kombinacemi, kontrastním mixem krajky a průhledných materiálů a širokou nabídkou velikostí.

Tip: Pokud se bojíte, že vám spodní prádlo, které si objednáte online, nebude sedět, podívejte se na instagramový účet značky Distance Lingerie, za nímž stojí Ukrajinka Mariana, žijící v Brně. Stačí jí zaslat své rozměry a ona vám ušije nádherné prádlo na míru.

Kde seženete krásné vánoční spodní prádlo? Na výběr z aktuálních kolekcí se podívejte do galerie v úvodu článku.