Tipy od minimalistek: Co si obléknout na předvánoční party?

Tipy od minimalistek: Co si obléknout na předvánoční party? Zdroj: Instagram @giorgiatordini, @fannyekstrand a @belenhostalet

Sukně, Reformation, 5600 Kč, thereformation.com
Šaty, Lichi, 100 eur, lichi.com
Kozačky, Zara, 1299 Kč, zara.com
Top, Reformation, 3100 Kč, thereformation.com
Sako, Massimo Dutti, 5595 Kč, massimodutti.com
25
Fotogalerie

Černá v hlavní roli: Minimalistické party uniformy, které využijete na večírek i ke stromečku

Party sezóna se pomalu rozjíždí a sociální sítě se začínají třpytit záplavou flitrů. Jestli ve vás představa pozvánky na večerní akci vyvolává paniku, protože netušíte, co na sebe, můžete na to jít jako minimalistky. Stačí mít kvalitní nadčasový základ a k němu jeden zajímavější kousek nebo výraznější detail. A někdy vlastně v pohodě postačí i jen ten základ. Důkazem je následujících šest party uniforem.

Černé flitry

Flitry a minimalismus se rozhodně nevylučují. Naopak, v černém provedení dodávají outfitu správnou, přiměřenou dávku třpytu. Outfit bude působit ležérněji, když zvolíte flitrovou sukni nebo kalhoty a spárujete je s ultra jednoduchým svrškem. Černý blejzr je jistotou, ale ani jemný černý svetr nebude přešlapem – zvlášt u semi-formálních akcí.

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Stříbrné flitry + oversize sako

Jste ve skrytu duše tak trochu straka, která miluje vše blyštivé, ale nechcete ve svém outfitu působit příliš výstředně? Klidně vsaďte na stříbrné flitry, které outfitu dodávají jemně futuristický ráz. Při zemi ho udržíte kombinací s klasickým bílým trikem či šedivou žíhanou teplákovinou. Finální elegantní vyznění outfitu dodá tmavý blejzr.

Pokračování 3 / 6

LBD + zářivý detail

Malé černé šaty v party módě nic nepřekoná, nicméně i ony si zaslouží malý sezónní update. Tím můžou být třeba doplňky v odstínu stříbrné metalízy nebo sytě červené, které aktuálně cloumají podzimními trendy. Pro období vánočních večírků jsou navíc právě tyhle dvě barvy jako stvořené a klidně s nimi můžete zazářit přímo u stromečku.

Pokračování 4 / 6

Bardot výstřih

Odhalená ramena v zimě? Ale samozřejmě. Takzvaný bardot výstřih zažívá podzimní comeback v podobě nejrůznějších pletených šatů a topů, nicméně přirozeně se tento trend přelévá i do party módy. V případě topu si říká o kombinaci s oblekovými kalhotami, zatímco šaty mohou sálat sexy vibracemi ve stylu Morticie Addams.

Pokračování 5 / 6

V pánském stylu

Stejně jako v případě malých černých šatů, nikdy nelze šlápnout vedle ani s černým oblekem. Jde zkrátka o uniformu, kterou chce mít člověk pro všechny případy doma na ramínku. O trochu vzrušení se vždy postará sexy braletka, neboť jak kdosi pronesl na Instagramu: Pánská a dámská móda jsou si navzájem největším komplimentem.

Pokračování 6 / 6

Black & white

Barvy, které ve 20. století položily základy elegance, nemohou být nikdy ze hry. Klidně proto vsaďte i na obligátní bílou košili a k ní si vezměte třeba černou saténovou sukni. Pohrát si v tomto případě můžete s proporcemi – v podzimních kolekcích se objevují i ty ultra dlouhé, ve kterých se budete cítit jako princezna. Minimalistická, samozřejmě.