Inspirace z Instagramu: Jaké sukně vládnou letošnímu podzimu?

Inspirace z Instagramu: Jaké sukně vládnou letošnímu podzimu? Zdroj: Instagram @laraaceliaa, @anoukyve a @elodieromy

Inspirace z Instagramu: Jaké sukně vládnou letošnímu podzimu?
& Other Stories, 79 eur, stories.com
& Other Stories, 99 eur, stories.com
& Other Stories, 99 eur, stories.com1
Arket, 79 eur, arket.com
36
Fotogalerie

Ano, tohle chceme nosit! 35 nejkrásnějších sukní z podzimních kolekcí

Módní značky konečně naplno odhalily svoje podzimní kolekce, a tak se můžeme ponořit do vybírání, čím obohatit svůj šatník. V případě sukní letos platí, že na sebe dokážou strhnout pozornost, aniž by nás přitom ochuzovaly o komfort. Jaké trendy jim vládnou a které modely naplňují potenciál každodenního nošení?

Podzimní sukně už tradičně zareagovaly na obecný trendback to school, který se do nich obtiskuje především různými preppy vzory v kombinaci se skládaným plisé. Letos tuto tendenci doprovází i nepsaný, nicméně obdobně výrazný trend back to office, který se projevuje příklonem ke střídmé korporátní eleganci – a ta zase nástupem pouzdrových sukní, jež byly k vidění na přehlídkách Yves Saint Laurent nebo Miu Miu. Ruku v ruce s tím se vrací klasický i pinstripe vzor, který můžeme vnímat jako noblesnější obdobu bretaňského proužku. Sukním obzvlášť sluší!

TIP NA VIDEO: Jak vrstvit oblečení na podzim a v zimě?

Video placeholde

Přejete si něco méně usedlého? Není problém! Z dalších klasických vzorů se vrací leopard, kterého ale možná už v šatníku máte. Oslovit by vás nicméně mohl také trend třásňových lemů, které sukním dodávají efekt pohybu a současně nabízejí decentní odhalení ve stylu chytré horákyně – na podzimní nošení oceníte hlavně úpletové verze, u nichž se s nadcházející party sezónou navíc rozvine i slavnostní potenciál. Mimochodem, úpletové pouzdrové sukně jsou letošní must-have. Nabízejí stejné pohodlí jako šaty, v jejich případě však měkký komfort můžete umocnit ještě huňatým svetrem. Na špici oblíbenosti se stále drží také denimové sukně, hned v závěsu s cargo alternativou. Střihy se přiklánějí spíše k delším a pouzdrovým siluetám, postupně se však začínají objevovat i asymetrie ve stylu Y2K.

Inspirace z Instagramu: Jaké další sukně se letos nosí a s čím je kombinovat?