Který diář pro rok 2024 si vyberete vy?

Který diář pro rok 2024 si vyberete vy? Zdroj: iStock.com

Deník Daily Journal, A-Journal, 499 Kč, NILA
Diář 2024, 690 Kč, papirna.cz
Týdenní diář 2024 Vega M, Papelote, 599 Kč, shop.papelote.cz
Diář, Chaukiss, 550 Kč, chaukiss.cz
Plánovač, Filofax, 699 Kč, paperlove.cz
23
Fotogalerie

Nesmrtelný papír: 23 tipů na nejkrásnější diáře a zápisníky pro rok 2024

Ještě stále jste se nenechali zlákat elektronickým kalendářem v telefonu, který se dá sice skvěle propojit se všemi rodinnými příslušníky nebo kolegy, ale zároveň ve vás může probouzet paniku či úzkosti z množství obsaženého? Děláte dobře! Mít svůj vlastní a bezpečný prostor se hodí, a to nejen v kalendáři. A právě pro ty z vás, kdo jste ještě věrní papírové klasice, jsme připravili tipy na 23 nejkrásnějších diářů a zápisníků pro nadcházející rok 2024. Který si vyberete?

V neustále se vyvíjejícím prostředí technologických vychytávek je návrat k papíru a tužce možným návratem k sobě samému. Do obrazovek koukáme od probuzení do usnutí (ano, počítá se do toho bohužel i relax u televize nebo rande v kině). Pokud přemýšlíte stejně jako my nad tím, že offline svět je novým luxusem a že byste ho chtěli víc žít i vy, obrat k zaznamenávání myšlenek a schůzek do osobitých a datovaných knížek je možnou cestou ke změně a tolik potřebnému odpojení se.

Proto jsme se porozhlédli za vás a připravili průřez těmi nejkrásnějšími diáři a plánovači na rok 2024, které si můžete objednat online či koupit v kamenných prodejnách uvedených značek.

Tipy na diáře a plánovače pro rok 2024 najdete v galerii v úvodu článku.