Se kterým znamením zvěrokruhu zažijete nezapomenutelný sex?

Se kterým znamením zvěrokruhu zažijete nezapomenutelný sex? Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Nejlepší milenci podle horoskopu: S jakým znamením zažijete vášnivý sex?

Každé znamení má k něčemu zvýšené předpoklady a s touto „sexuální čtyřkou“ zvěrokruhu zažijete intimní chvíle, na které nikdy nezapomenete. Najdete mezi nimi i svého partnera?

Štír

Je o něm všeobecně známo, že patří k nejvýkonnějším sexuálním partnerům. Má neuvěřitelný sex-appeal i výdrž. Muži ve znamení Štíra mají prostě sex v krvi. Jedinou nevýhodou je, že někdy umí být v zájmu svých pudů přelétaví. Co se ale týče intenzity a vášně, velmi těžko najdete konkurenci. Dokonce se říká, že kdo se nemiloval se Štírem, jako by sex nikdy nezažil.

TIP NA VIDEO: Co čeká vaše znamení v lásce do konce roku 2023?

Video placeholde

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 4

Lev

Charismatický, podmanivý a milující. Lev je znamenitý milenec pro všechny, kteří touží po muži silném nejen svaly, ale i charakterem. Sexuální charisma muže totiž netvoří jen velikost jeho přirození, ale celková osobnost – a tu Lev má. Ne nadarmo se přece říká, že je králem zvířat. Toto znamení vás v sexu dokonale ovládne, a navíc si libuje v dlouhých a intenzivních předehrách.

Lev
Lev | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 4

Rak

Žádný zpátečník, ale skutečně horlivý milovník. Raci jsou velmi vášniví a nejlepší sex s nimi zažijete, když jsou zamilovaní až po uši. Jsou to oddaní romantici. Stará škola nebo, pokud chcete – prostě gentlemani. S nimi je milování jako podle předlohy o vysněném muži. Stačí ho zkusit, a nikdy na něj nezapomenete.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 4

Vodnář

Vodnáře prostě musíte zažít v posteli. Jeho příliv kreativity mnoho žen dokáže zcela odzbrojit. Není to milenec na jedno použití. S Vodnářem je obvykle i obyčejný misionář pokaždé jiný. Patří k vzletným znamením, a proto s ním vzlétnete až do výšin. Je nápaditý, překvapivý a miluje experimenty.

Vodnář
Vodnář | Zdroj: iStock