Do trendu minimalismu nezapadají, mají ale kouzlo! Už máte svůj podzimní ugly mug?

Do trendu minimalismu nezapadají, mají ale kouzlo! Už máte svůj podzimní ugly mug? Zdroj: Archiv firem: Etsy.com, Flyingtiger.com

Do trendu minimalismu nezapadají, mají ale kouzlo! Už máte svůj podzimní ugly mug?
Hrnek Spooky Season, od 298 Kč, etsy.com
Hrnek s 3D ozdobou, 1540 Kč, etsy.com
Podzimní hrnek s kočkou, 600 Kč, etsy.com
Hrnek s motivem dýní a zlatým uchem, 930 Kč, etsy.com
25
Fotogalerie

Kýčovité, ale s charakterem: Nejlepší ugly mugs pro milovníky podzimu

Dýně s křivýma očima, kočka obklopená věncem ze spadaného listí nebo hororový 3D motiv, který děsí především laciným provedením. Hrnky se sezónními motivy mohou být vkusné a decentní, ale také kýčovité, směšné nebo vyloženě ošklivé. Podle nás by ale každý správný milovník podzimu měl doma mít alespoň jeden takový kýčovitý, směšný a ošklivý kousek, z něhož během sychravých dnů může spokojeně usrkávat voňavé pumpkin spice latté. Že vám přesně něco takového v kuchyni chybí? Račte si rozkliknout galerii!

Trendům v domácím dekoru již řadu let vládne skandinávský minimalismus. Pastelové tóny v čele s šedou, béžovou a bílou jsou prostě všude, stejně jako jednoduché linie, přírodní materiály a decentní vzory. A i když to vypadá krásně, zejména ve feedu na Instagramu, ruku na srdce – nemáte občas chuť rozbít to nějakým absolutně chaotickým prvkem? Jedním drobným kouskem, který je skrz naskrz kýčovitý a tím pádem i hrozně ošklivý, až je vlastně půvabný? Drobností, již před návštěvou schováte hluboko do skříňky nad kuchyňskou linkou, ale večer o samotě ji zase vytáhnete, aby vám dělala společnost, protože ji prostě máte rádi?

My totiž ano, a proto jsme vytvořili galerii sezónních ugly mugs, které oslavují podzim a především Halloween: ať už svým extrémně doslovným designem nebo třeba skrze potisk s vtipnou hláškou. Věříme totiž, že zázvorový čaj s medem a citronem, případně pumpkin spice latté nebo horké kakao, nejlépe chutnají z velkého korbelu ve tvaru dýně či čarodějnického kotlíku, k němuž má člověk sentimentální vztah. Je to prostě ten jeho podzimní hrneček, který nezapadá mezi ostatní – a právě v tom je jeho půvab. A pokud je na vás šálek v podobě kočičí hlavy přece jen trochu moc, na konci galerie najdete i pár decentnějších, nicméně stále výrazných kousků.

Výběr nejkouzelnějších podzimních a halloweenských ošklivých hrníčků najdete v galerii v úvodu článku.