Záběr z filmu Prázdniny s Broučkem

Záběr z filmu Prázdniny s Broučkem Zdroj: Bontonfilm

Záběr z filmu Prázdniny s Broučkem
Záběr z filmu Prázdniny s Broučkem
2
Fotogalerie

Herečka Bára Poláková: Na dovolenou mi stačí trička a kraťasy. Těším se, až bude čas na knihu!

Herečka a zpěvačka Bára Poláková je určitě pro každé dobrodružství, třeba pro cestování na letní dovolenou starým karavanem a celou rodinou k tomu. Právě o tom je nový film Prázdniny s Broučkem, ve kterém má Bára hlavní roli. Co jí samotné na dovolené nemůže chybět?

Málokdo ví, že má Bára na karavan krásné vzpomínky z dětství: „Je to velký kouzlo, ten karavan. Můj taťka totiž hned po revoluci jeden takový postavil sám, což já vůbec nechápu,“ svěřila se nám Bára ve videorozhovoru. „Byla jsem malé dítě, ale trošku si to pamatuju. My jsme hned vyrazili k moři tenkrát a bylo to obrovský dobrodružství pro rodiče, ale i pro nás.“

Záběr z filmu Prázdniny s Broučkem
Záběr z filmu Prázdniny s Broučkem | Zdroj: Bontonfilm

„Brouček“ z filmu je veterán, který má tak trochu svou hlavu a právě to samozřejmě přinese nespočet vtipných situací. Bára hraje maminku dvou dětí a foodblogerku, která se prý těší, jak na dovolené všechny zahrne dobrým jídlem, realita ale bude trošku jiná. Co samotné Báře nesmí při letních dovolených chybět v kufru?

Záběr z filmu Prázdniny s Broučkem
Záběr z filmu Prázdniny s Broučkem | Zdroj: Bontonfilm

„Mám to stejné jako hrdinka filmu. Stačí mi trenky a trička, možná jedny šaty,“ usmívá se Bára. „A co bych si tak vzala ještě? Od té doby, co se žena stane maminkou, mám pocit, že myslí prostě na to, aby nezapomněla všechny věci pro ty děti. Já se ale strašně těším na chvíli, kdy si budu moct s sebou vzít knihu, ale teď to ještě není.“

S kým si v novém filmu Bára zahrála a jak na to vzpomíná? Řídila by někdy sama karavan? Podívejte se na video a zajděte se do kina naladit na léto u nového filmu Prázdniny s Broučkem.

Video placeholde