Lenka Vlasáková rozhodně nevypadá na svůj věk.

Lenka Vlasáková rozhodně nevypadá na svůj věk. Zdroj: Weleda

Tajemství mladistvého vzhledu Lenky Vlasákové: Základ jsou kvalitní produkty

Herečka Lenka Vlasáková rozhodně nevypadá na svůj věk. Ačkoli se v soukromí příliš nelíčí, o svou pleť pečuje velmi důkladně a na jejím mladistvém vzhledu je to vidět. Bez čeho se neobejde a co je součástí její každodenní rutiny? 

Herečka Lenka Vlasáková má na kontě mnoho filmů, aktuálně září s Petrou Hřebíčkovou v komedii Matka v trapu, kde hraje taxikářku Annu. Její svěží vzhled na plátně i mimo něj se nedá jednoduše přehlédnout. Jejím tajemstvím je pečlivá starostlivost o pleť a zejména hydratace a výživa

„Naprostý základ je pro mě Skin Food. Já bez něj z domu vůbec nevycházím. Beru si ho všude, vždy ho mám v kabelce,“ přiznává s tím, že je pro ni součást každodenní rutiny. „Používám ho ráno i večer,“ dodává Lenka.

Tento univerzální přírodní hydratační krém nabízí bohatý silný základ z olejů a včelího vosku doplněný extrakty z violky trojbarevné, měsíčku lékařského a heřmánku, které hýčkají pokožku a dodají jí zářivou živost. Lenka ještě uvádí, že ho ráda používá i jako podkladovou bázi. „Mám po něm pocit, že se ho ta kůže nají‘. Strašně miluji tu jeho vůni. Ta mě vždycky probudí a osvěží,“ vysvětluje herečka. 

Skin Food 75ml
Skin Food 75ml | Zdroj: Weleda

Spousta maskérek používá Skin Food před tím, než mě nalíčí. Když se něco vyrábí podle receptury, která se od roku 1926 nezměnila, tak to svědčí o jeho kvalitě a hodnotě,“ říká Lenka Vlasáková. To potvrzuje také profesionální make-up artistka Hristina Georgievski: „Neumím si představit nedat jako podkladovou bázi Skin Food. Pleť rychle vyživí a hydratuje. Tím ji dokonale připraví na nanesení make-upu. Skin Food ji jako podkladová báze sjednotí a poradí si i s rozšířenými póry. Pokožka pak působí rozzářeně,“ říká Hristina. A radí, jak aplikovat make-up, aby dlouho vydržel: „Make-up nanáším štětcem a jedu takovým tím pichlavým až masírovacím stylem. Tak se krásně smíchá báze s make-upem, pleť se barevně sjednotí a make-up na tváři drží, “ uzavírá Hristina. 

Lenka Vlasákova vypadá stále výborně.
Lenka Vlasákova vypadá stále výborně. | Zdroj: Weleda

Pokud máte zralou pleť, neměla byste podceňovat přípravu pleti před aplikací make-pu. Zralá pleť je totiž často suchá, dehydratovaná a potřebuje vyživit, vyhladit a zjemnit. Jedině tak může make-up vypadat a pracovat na pleti tak, jak má. Díky tomu získá vaše líčení ten správný glow effect, který je letošním trendem v péči o pleť.

Tip redakce:

Extra bohatý pečující krém Skin Food můžete použít i na velmi suchou pokožku kdekoli na těle – obličeji, rukou, loktech i nohách.