Jak bude vypadat vaše letošní vánoční manikúra?

Jak bude vypadat vaše letošní vánoční manikúra? Zdroj: IG @betina_goldstein, @iramshelton, @paintedbyjools

Vánoční manikúra
Vánoční manikúra
Vánoční manikúra
Vánoční manikúra
Vánoční manikúra
24
Fotogalerie

Jak na trendy vánoční manikúru? Vsaďte na tradiční červenou nebo odstíny ušlechtilých kovů

Vánoční období v mnoha lidech probouzí chuť zdobit své okolí. Domy, byty, zahrady, ale i šatníky nebo třeba nehty. Slavnostní nálada vtisknutá do dokonalé vánoční manikúry je pro některé z nás zkrátka základ, a pokud se i vy řadíte k mani-nadšencům, možná právě teď hledáte inspiraci. Pokud tomu skutečně tak je, v tomto článku jste zcela správně!

Upravené, zastřižené a čisté nehty by měly být součástí hygieny každého z nás. Pokud ale toužíte projevit skrze vlastní ruce svůj postoj k Vánocům, je načase si vybrat, jakou cestou se vydáte.

TIP NA VIDEO: Jaké jsou aktuální trendy ve vánoční manikúře?

Video placeholde

Minimalisté jistě ocení perleťové laky připomínající sníh, kterého jsme si sice trochu užili, ale už jej opět jen marně vyhlížíme. Jiní zase raději zvolí výrazné barvy připomínající borovici či vánoční hvězdu. Někdo si potrpí na horu třpytek a barvy ušlechtilých kovů, někdo zase na konkrétní malůvky v podobě vánočních stromečků či sněhuláků. Jedno je však jisté. Vánoční trendy v manikúře jsou každý rok poměrně stejné a na vás je pak jen to, jak je pojmete. 

Pokud milujete zlatou nebo stříbrnou barvu, možností máte hned několik, a navíc nebude potřeba navštívit profesionální salon. Barvu na celou plochu nehtu nebo francouzskou manikúru totiž zvládnete nanést hravě sami v pohodlí domova. Velmi efektivně ale vypadají také tečky nebo tenké proužky.

Nic samozřejmě nezkazíte ani klasickou červenou nebo tmavě zelenou. Oba odstíny jsou pro Vánoce typické a dokonale doplní jakýkoliv minimalistický outfit. Nemusíte se bát ani nejrůznějších kombinací s bílou, zlatou, nebo dokonce ani hnědou.

Nebojíte se experimentovat a rádi za sebe necháváte mluvit svou manikúru? Pak je potřeba porozhlédnout se po typicky vánočních motivech a třpytkách. Obojí může představovat naprostý kýč, nebo naopak trendy designový skvost. Pokud si ale chcete užít Vánoce v pověstném klidu a míru, je lepší uvažovat nad návštěvou salonu. Odpočinete si, a navíc tím zvýšíte pravděpodobnost, že nebudete muset trávit Vánoce s rukama schovanýma pod svátečně prostřeným stolem.

Velkou inspiraci na vánoční manikúru najdete v galerii v úvodu článku.