Kde pořídíte ty nejhezčí kosmetické balíčky?

Kde pořídíte ty nejhezčí kosmetické balíčky? Zdroj: archiv firem

Box s 20 kusy čokolády, Cosmic Dealer, 1690 Kč, byssine.com
Dárková sada luxusních zubních past, Marvis, 488 Kč, notino.cz
Dárková sada s líčením, Lancôme, 844 Kč, notino.cz
Dárková sada s líčením, MAC Cosmetics, 1019 Kč, notino.cz
Dárková sada s péčí o pleť, Origins, 1537 Kč, notino.cz
20
Fotogalerie

Nejkrásnější kosmetické balíčky: Těchto 20 dárkových kazet byste si nejraději nechali sami pro sebe

Vánoce jsou v naší společnosti spojené s rozbalováním tajuplných krabic a balíčků. Kosmetické značky toto vědí ze všech nejlépe, proto tomu každoročně přizpůsobují svou nabídku. A díky za to, neboť kosmetické balíčky a kazety jsou nejen krásné na pohled, ale často jde také o velmi výhodnou koupi. Poklady schované v krásných krabičkách nebo taštičkách jsou zkrátka speciálně navrženy tak, aby potěšily každého milovníka self care a kosmetiky. Které patří mezi letošní hvězdy?

Vánoční kosmetické balíčky jsou zkrátka nejvděčnějším dárkem, pokud chcete obdarovat někoho, kdo kosmetiku miluje. Samozřejmě i to má ale háčky. Pokud chcete darovat pleťovou či tělovou kosmetiku, je vždy potřeba alespoň trochu znát potřeby pleti obdarovaného. Myslete na to, že pokud má problematickou či citlivou pokožku, je lepší volit produkty bez výrazné parfemace. Pokud se naopak rozhodnete pro kazetu s líčením, zkuste si vzpomenout, zda se daný člověk vůbec líčí a případně také jak. Používá výrazné rtěnky, nebo si naopak vystačí s pouhou řasenkou a korektorem? 

TIP NA VIDEO: Jak úhledně a moderně zabalit pevný dárek?

Video placeholde

Další radou, jak vybrat tu správnou a perfektní kazetu pro někoho blízkého, je pozorování. Zkuste si na návštěvě nebo při společné návštěvě sauny všimnout, jaké značky kosmetiky používá, a poté zjistěte, zda daná firma nabízí také dárkové sety. Většina z nás má své favority, a pokud se jich budete držet, šanci na šlápnutí vedle snižujete na minimum. 

Pokud ani přesto nevíte, jaký vánoční balíček koupit, ale i tak jím chcete někoho obdarovat, podívejte se do naší galerie v úvodu článku. Najdete tam neutrální, ale přesto nádherné vánoční balíčky, se kterými vedle rozhodně nešlápnete.

Tipy na krásné dárkové kazety plné kosmetiky najdete v galerii v úvodu článku.