Zdroj: IG @hungvanngo, @artbyhector

17
Fotogalerie

Upírka, Barbie, nebo Britney Spears? Tento halloweenský make-up zvládnete i vy!

Halloweenská sezóna je před námi a to pro fanoušky strašidelného svátku znamená jediné: kompletování kostýmu, plánování make-upu, návštěva manikérky a těšení se na večírek. Trendy ve spooky manikúře už jsme vám představili v samostatném článku, teď je na řadě líčení. S tím se dá samozřejmě kouzlit tak, jak jen fantazie dovolí. Co když ale zrovna neaspirujete na Oscara za nejlepší masky a hledáte něco jednoduššího, co hravě zvládnete s kosmetickým arzenálem doma v koupelně?

Halloween je ideální čas na experimentování s líčením. Ovšem, nemusíte se hned pokoušet o dokonalé looky připomínající hororově sešitá ústa nebo sugar skull, tedy tradiční masku spojenou s mexickým svátkem Día de los Muertos. Někdy stačí zvolit jen pár výraznějších prvků. Popusťte uzdu fantazii nebo se inspirujte na sociálních sítích make-up artistů. Existuje totiž mnoho druhů líčení, které se dají pokládat za halloweenské, a přesto dokážou splnit požadavky na elegantně gotický či jen lehce strašidelný look. 

TIP NA VIDEO: Jak vytvořit kouřové líčení krok za krokem?

Video placeholde

Shromáždili jsme pro vás několik inspirativních spooky looků, které hravě zvládnete doma ve své koupelně, a mnohdy vám k tomu postačí to, co už dávno máte ve své kosmetické taštičce. Stačí myslet na to, že během Halloweenu můžete být kýmkoliv – ať už si vyberete Barbie, Černou labuť, čarodějku nebo Britney Spears.

Inspiraci na halloweenské líčení, které zvládnete doma, najdete ve fotogalerii v úvodu článku.