Zdroj: IG @imarninails, @betina_goldstein

32
Fotogalerie

Perlový pavouk i oko Mordoru: Jak vypadají trendy v halloweenské manikúře?

Halloween a Dušičky se kvapem blíží, což znamená, že je čas začít přemýšlet nejen nad výzdobou, ale také nad kostýmem, se kterým se pojí líčení a vhodná manikúra. Ta nás totiž dokáže na určité období perfektně naladit. Pokud i vy patříte mezi ty, kteří rádi vzdávají hold různým svátkům či obdobím prostřednictvím nehtového designu, a právě teď hledáte inspiraci na probíhající spooky season, pokračujte ve čtení a vyberte si pro sebe ten nejlepší motiv.

Fantazii se meze nekladou a o Halloweenu to platí dvojnásob. Inspiraci totiž můžete hledat ve filmových postavách, typických podzimních motivech i v oblíbených barvách. Posledních pár let se v oblasti spooky manikúry setkáváme primárně s motivy roztomilých duchů nebo dýní, letos se k nim ale přidaly skutečně neotřelé nehtové designy. Některé z nich hravě zvládnete doma pomocí nálepek a obyčejného laku na nehty, jiné však budou vyžadovat návštěvu zkušeného nail artisty.

TIP NA VIDEO: Jak si upravit gelové nehty doma?

Video placeholde

Velmi efektně a zároveň minimalisticky působí zelené kočičí oči nebo krví podlité spooky eyes, kterým pracovně přezdívám „oči Mordoru“. Nail artistka Betina Goldstein ale před pár dny zveřejnila ještě jeden design, který v sobě snoubí přicházející období Halloweenu a Dušiček společně s něžnými perlovými prvky. Její provedení pavouka s perlou místo zadečku bude fungovat perfektně i ve dnech po strašidelném večírku.

Skvěle vypadají ale i motivy krve nebo kostí, které si můžete přizpůsobit vlastním preferencím. Milujete výrazné zdobení a kontrastní barvy? Aplikujte motiv na všechny nehty. Jste minimalista a raději byste volili něco decentního? Zkuste „krví“ ozdobit pouze jeden z nehtů nebo zvolte kosti v monochromatickém provedení ve stylu fotky z instagramového účtu @bugnails, kterou můžete vidět níže. Stále ale platí, že skvěle fungují i zavedené halloweenské motivy, jako jsou dýně, netopýři či pavučinky. Čím menší malůvky budou, tím efektněji bude celkový vzhled působit.

Další inspiraci na halloweenskou manikúru najdete v galerii v úvodu článku.