Zdroj: IG @patrickta, @hungvanngo, @ash_kholm

13
Fotogalerie

Lepší podzimní make-up nenajdete! Jak si vytvořit líčení ve stylu milovaného drinku?

Říjen už konečně přináší ideální teploty pro zachumlání do deky a všemožné filmové či seriálové maratony. Na co se ale ještě těší snad každý milovník podzimu? Až si konečně objedná horké pumpkin spice latté. A co kdybychom vám řekli, že tóny a odstíny tohoto oblíbeného nápoje prosákly i do podzimních trendů v líčení?

Letošní podzim se nese ve znamení zemitých tónů, což dokazují nejen looky z přehlídkových mol, ale také sociální sítě Instagram nebo TikTok, kde ještě pořád tu a tam zahlédneme inspiraci quiet luxury make-upem, jenž je inspirovaný barvou kávy latté. Takové líčení si ostatně velmi oblíbily i Victoria Beckham nebo Kim Kardashian. Jak s tím vším ale souvisí pumpkin spice latté make-up neboli líčení inspirované dýňově-kořeněným mléčným nápojem? 

TIP NA VIDEO: Jak se dokonale odlíčit v pěti krocích?

Video placeholde

Pumpkin spice latté se na trhu objevilo před 20 lety a na svědomí jej má firma Starbucks. Ta se netají tím, že nápojů s tímto názvem prodá každá pobočka stovky denně – na globálním trhu se tak jedná o miliony dýňových latté denně. Není proto divu, že se tento světový fenomén promítá také do trendů v líčení. Možná o to víc, když zrovna slaví dvacáté výročí...

Jak tento look vypadá a jak ho vytvořit? Představte si tmavší monochromatické líčení, což znamená, že vaše stíny i linky musí ladit s vaším bronzerem, rozjasňovačem i rtěnkou. Stěžejní je ale hlavně barva. Pumpkin spice líčení se vyznačuje odstíny hnědé, bronzové, zázvorové nebo tóny pečeného pomeranče či skořice. Monochromatického vzhledu docílíte snadno. Jde o typ make-upu, který není nikterak pracný, snadno se aplikuje, většinou vám vystačí jeden nebo dva produkty, a výsledek přitom vypadá velmi důmyslně a promyšleně.

S jakými produkty vytvoříte dokonalý pumpkin spice latté make-up? Tipy najdete v galerii v úvodu článku.