ALO diamonds, s.r.o.

ALO diamonds, s.r.o. Zdroj: Profimedia.cz

ALO diamonds, s.r.o.
ALO diamonds, s.r.o.
ALO diamonds, s.r.o.
ALO diamonds, s.r.o.
ALO diamonds, s.r.o.
6
Fotogalerie

Lásku jde vyjádřit tisíce způsoby, u nás v ALOve vsázíme na šperky!

Podzimní kolekce ALOve 2022 vznikla, aby připomínala lásku. Každý den, za každé příležitosti, kamkoliv jdeme. Jemné, ale osobité šperky, jsou ideální jako dárek z lásky. Cenově dostupné šperky, které udělají nevyčíslitelnou radost.

Značka ALOve představila novinky ze své dílny. Jde o jemné a nadčasové šperky pro každodenní nošení, ale i prémiové společenské kousky. Na své si přijde každý. Kolekce nabízí klasické kousky s čirými diamanty, ale i neotřelé šperky se vzácnými barevnými diamanty, především černými a hnědými.

Náramky, náušnice, náhrdelníky a prsteny ze 14kt bílého, žlutého a růžového zlata. Kolekce Dots, jsou především jemné univerzální šperky připomínající tečku na konci věty. Brilianty jsou zasazené do obruby a spojené jemným řetízkem.

Ze šperků si vyberou také muži, a to především v kolekci Magic circles. Korálkové a šňůrkové náramky se zlatými prvky, s možností personalizace nebo řetízkové náramky s černými diamanty. Luxusnější variantou jsou pak designové šňůrkové náramky Bubbles se settingem ozdobných zlatých kuliček.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

ALOve je láska na celý život

ALOve je moderní česká klenotnická značka, dceřiná značka ALO diamonds. Otevírá svět diamantových šperků pro ty, kteří začínají objevovat jejich oslnivé kouzlo. Zamilujte si luxusní hravé šperky z bílého, žlutého nebo růžového zlata osázené diamanty a barevnými kameny. ALOve je synonymem špičkové kvality a designu inspirovaného nejnovějšími módními trendy.

Výroba všech zlatých skvostů ALOve je ruční, malosériová, s důrazem na detail. Cena diamantového šperku začíná od 3 500 Kč. Prsteny, náramky, náušnice a náhrdelníky zdobené diamanty nebo drahokamy se vyrábí v Praze v kreativních ateliérech své sesterské značky ALO diamonds, která je na českém trhu již více než čtvrt století. Zruční a zkušení klenotníci mají v pražském ateliéru, který je jeden z největších v Evropě, k dispozici moderní vybavení s nejnovějšími technologiemi. Všechny diamantové šperky mají svůj certifikát pravosti a jsou luxusně zabaleny.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Vstupte do třpytivého světa, ve kterém se ALOve diamantové šperky stávají svědky vašich významných rodinných událostí a jsou tak už navždy připomínkou narození miminka, studijních úspěchů, oslav narozenin a výročí nebo překrásným důkazem lásky.

Šperky ALOve můžete koupit v buticích v Praze, Brně, Ostravě anebo na e-shopu www.alove.cz