Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Profimedia.cz

Podle jakých kritérií vybrat parfém, abyste nešláply vedle? Preferujte oblíbené aroma i roční dobu, kdy vůni kupujete

Když dojde na výběr parfému, mnohé ženy znejistí. Není divu. Kvalitní vůně nejsou za hubičku, proto je nutné dobře se rozhodnout. Nedej bože, pokud vybíráme parfém jako dárek pro milovaného člověka. To není procházka růžovým sadem.

Stojíte-li před nelehkým rozhodnutím, jak vybrat parfém, neklesejte na mysli. Existuje hned několik dobrých rad, jak dojít k uspokojivému výsledku. V dnešní době můžete vybírat z nepřeberné palety světoznámých značek. Už dávno jsou pryč doby, kdy vůně odpudivě zapáchaly a byly vyrobeny z divných přísad. V žádném případě však nekupujte levné parfémy, protože jsou to vyhozené peníze.

Klidně si kupte parfémy dva

Možná se vám to bude zdát divné, proč kupovat dvě vůně. Odpověď je však jednoduchá. Není vhodné vonět se stejným parfémem přes den v práci a potom ho použít i při slavnostnější příležitosti. I když se jedná o vyšší výdaj, určitě se vám to vyplatí. Kvalitní produkt vám totiž vydrží po dlouhá léta, samozřejmě s ohledem na frekvenci používání.

Co mi vlastně nejvíce voní?

Vy sami musíte nejlépe vědět, jaká vůně vám imponuje. Někdo nedá dopustit na kořeněné aroma, jiný dá přednost sladké, či svěží vůni. Vždy si ujasněte, zda chcete koupit opravdu parfém nebo jen toaletní vodu. Mezi tím je obrovský rozdíl. Pokud si nevíte s výběrem rady, mrkněte na http://www.extra-parfemy.cz/. Na těchto internetových stránkách se dozvíte o tématu úplně všechno.

Podtrhněte svou osobnost

Při výběru vůně myslete na to, že vás musí zosobňovat. Rovněž záleží na tom, v jakém ročním období parfém kupujete a pro jakou příležitost ho využijete. Možná vám padnou pod nos květinové, citrusové, kořeněné, dřevité nebo orientální aroma. Díky kvalitnímu produktu budete originální a podtrhnete svou osobnost. Na to byste měly myslet především.